מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני פוחד לישון!!!!!דוד07/09/2011
השעה 1:35 ואני מת מעייפות אבל אני פוחד!!!!
הלכתי לשון ושוב אני נתקע......אני לא ישן.....אני לא ער.....אני יודע שאני "חולם"... ואני צורח משתולל נאבק עם עצמי - וכלום! אני תקוע!!!!....וכשאני קם אני רואה שהמיטה מסודת ושלא זזתי ואין שום סימן לכל הטררם שחוויתי.
אני מאמין שיש פה כמה אנשים שיקראו את זה ויבינו על מה אני מדבר ומה אני מרגיש, והאמת היא שאני פתחתי זה הפעם הראשונה לראות אם אני סתם לקויי או שיש עוד כמה כמוני [ וממה שאני רואה אני לא היחיד].
בכל אופן שמתי לב ש: 1. אני אחרי התקף כזה- אני לא יכול לקום לעמוד לדבר לחשוב- אני מותש לחלוטין. 2. אני מייובש- זאת אומרת שהעיינים שלי מיובשות הגרון הפה הלשון הכל ייבש כאילו אכלתי ספוג. 3[ומה שהכי מלחיץ אותי]. הדופק שלי חזק מאוד ואיטי.אני לומד אנטומיה ופזיולוגיה וכו' אז בדקתי את זה ואחרי התקף שינה [אני לא מאובחן אבל במצב בו אני כרגע- אין לי צל של ספק]-בדקתי ובממוצע הדופק שלי הוא בין 55-60 אבל אחרי ה"חלום/הזיות/מחשבות-תקועות-בין-שינה-ועירנות" הדופק שלי ממש מורגש והוא נע בין50-55 [לדוגמה עכשיו בוא היה 53]...אני אבין אם לא יאמינו לי אבל [וזו השאלה שלי ] האם זה "נורמאלי" ללקויים שבינינו? חפשתי ולא קראתי שום אזכור לגבי זה [ורציתי לשאול רופא אבל הוא אמר לי שקודם כל אני צריך ללכת למעבדת שינה[?!?!!!]]
ושאלה שניה והכי חשובה- אני קם סבבה בבוקר יש איזה נפילת מתח כמה דקות אחרי ארוחת בוקר אחרי זה יש עוד נפילה בצהריים ועוד פעם פעמיים בערב בלילה אני יושן יחסית טוב אבל אני לומד להתמודד עם זה, הבעיה היא יותר בשיתוקים המטורפים האלה [ולי זה קורה לפחות בעם בשבועיים] שהם הורסים לי תחיים את חיי החברה שלי את הזוגיות מצב רוח וכו' ....האם זה הסוף או שידוע על עוד פוגרומים ?! כי בקצב שאני בו כרגע -אני חושב שהמוח המקולל שלי ממהר לשדרג את התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פוחד לישון!!!!! - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין09/09/2011שלום רב,
אתה זקוק לבדיקה וטיפול בהקדם. פנה לפסיכיאטר.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד שלום
צופית04/12/2011היי דוד אני זקוקה לעזרתך, אני מקווה שתוכל לשתף איתי פעולה.
אני מבצעת תחקיר בנושא ממנו אתה סובל ואשמח מאוד אם תסכים להתראיין טלפונית עימי. חשוב לציין שהפרטים האישיים ישארו אנונימיים.
תודה רבה
צופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצופית
ליאת04/12/2011היי צופית גם אני סובלת מהבעיה הנ"ל,מה פרטי ההתקשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)