בעיות שינה חמורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה חמורות
    אדווה
    07/09/2011

שלום.
    אני בת 28, ומאז שאני זוכרת את עצמי היו לי בעיות שינה- בילדות, בגיל ההתבגרות, ועד היום.... הבעיה העיקרית היא שאני לא מצליחה להירדם. אני בנאדם של לילה, מסוגלת בקלות להיות ערה עד 5-6 בבוקר, לא חשוב כמה ישנתי בלילה הקודם וכמה אני עייפה. ואני מסוגלת גם לישון 13-14 שעות.... אתמול למשל הלכתי לישון ב-23:00, נרדמתי רק ב-1:30 בערך, וקמתי היום ב-15:00! (אבל התעוררתי איזה 5 פעמים בבוקר, ולא הצלחתי לקום). קצת פרטים עליי: אני מאובחנת כבעלת הפרעת קשב וריכוז (בלי היפראקטיביות), תמיד היו לי בעיות דיכאון, ובשנים האחרונות חוסר ההירדמות היה מלווה במחשבות חרדתיות גדולות. מלפני כ-4 חודשים התחלתי ליטול ציפרלקס, בחודש הראשון היו לי בעיות שינה חמורות יותר אך זה עבר.
    אני מרגישה שככל שעוברות השנים, כך העייפות שלי גוברת וב-3 שנים האחרונות אני בחרדה מתמדת שהעייפות הלא מוסברת הזאת קשורה לאיזה מחלה נוראית שמתחוללת אצלי...... (זה חלק מהחרדות שלי). שנה שעברה עשיתי בדיקת מחלת הנשיקה ויצא שלילי (יצאה תוצאה מוזרה כזאת שאומרת שפעם הייתה לי מחלת הנשיקה, אך לא כיום), וגם בדיקות בלוטת התריס אני עושה מדי פעם והכל בסדר, ובכלל גם יתר תוצאות בדיקות הדם שלי הן בסדר גמור. אני גם מאוד רזה ולא מצליחה להעלות במשקלי.
    אז- מה עליי לעשות?? בעבר ביקשתי מרופא המשפחה שלי ללכת למעבדת שינה והוא משום מה סירב..... ונגיד ואלך למעבדת שינה- מה עושים עם התוצאות? האם יש כדורים או תרופה כלשהי לסדר את השינויים הגופניים וזה יעזור לי להיות פחות עייפה ולהירדם יותר בקלות?
    סליחה על אורך ההודעה, ותודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה חמורות

הוספת תגובה

• בעיות שינה חמורות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    09/09/2011

שלום רב,
    אכן יש מזור לבעייתך ומדובר בטיפול משולב היכול להינתן ע"י צוות מעבדת שינה. בקשי מרופא המשפחה שלך הפניה בהתאם ואני מניח שיעתר לבקשתך המוצדקת.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!-ועוד שאלה

אדווה
    10/09/2011

תוכל להסביר לי מה הכוונה בטיפול משולב?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!-ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    10/09/2011

שלום רב,
    טיפול התנהגותי משולב בטיפול תרופתי.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו