התמכרות קשה לכדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות קשה לכדורי שינה
    גידי
    12/09/2011

היי אני בחור בן 27 סובל מעייפות כרונית קשה. בשנה האחרונה התמכרתי לכדורי שינה נוקטורנו ולוריוואן במינונים של 2 כדורים מכל אחד וכרגע הם כבר לא משפיעים עליי כמעט ואני לא מצליח להירדם בלילות ואני מרגיש ממש רע לא יכול לתפקד בכלל.
    יש לציין שאם אני מצליח להירדם זה רק לשעתיים שלוש ואז אני קם לקחת עוד כדור ולנסות לחזור לישון לאולי עוד שעתיים מה שלא קורה גם לפעמים.
    אני פשוט מכור חזק לכדורים האלה וכל נסיון שלי לרדת מהם הביא למצב שלא נרדמתי בכלל.
    הפסיכאטר שלי לא יודע איך לעזור ל בנושא הגמילה הוא ניסה איתי כל מיני כדורי שינה מאותם משפחה בערך שכולם בנזודיאזפינים אבל ללא הצלחה כאילו פשוט המוח שלי לא נכנס למצב שינה ללא הכדורים וגם הם כבר חדלו להשפיע.

למי אני יכול לפנות שיגמול אותי מהכדורי שינה האלה ובנתיים יתן לי תרופה אחרת שלפחות אני יוכל לישון כמה שעות בכל לילה כי אני כבר ממש מרוסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות קשה לכדורי שינה

הוספת תגובה

• התמכרות קשה לכדורי שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/09/2011

שלום רב,
    מאחר ובעייתך היא בתחום הפסיכיאטריה הרי שניתן לקבל חוות דעת מפסיכיאטר נוסף.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו