הזיות בהירדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזיות בהירדמות
    שירי
    14/09/2011

היי ד"ר,
    לאחרונה חוויתי התקפי פאניקה ליליים וטיקים בהירדמות (שלא היו לי לפניי) שהפכו את השינה לסיוטית! התחילו אצלי הפרעות בשינה של יקיצה באמצע הלילה והירדמות נוספת רק לאחת 2-3 שעות.. אני לא מצליחה לישון יותר מ 4 שעות רצוף. ועכשיו נוספו לי גם הזיות לפניי הירדמות (שמיעת קולות כאשר אני מודעת לכך שהם בדימיון ולא במציאות ותחושה שנוגעים בי) שמאוווד מלחיצים אותי ולכן אני מפחדת להירדם בלילה.. הבנתי שהזיות שכאלו דיי שכיחות באוכלוסיה אבל מעולם לא היו לי כאלו לפניי וכעט יש לי אותם פעמיים שלוש בשבוע, יש סיבה לכך? מה גורם לזה? ייתכן שחסך בשינה מגביר תופעה זו? האם יש לי סיבה לדאגה? יש לזה קשר להפרעות פסיכוטיות? (שאין לי...)
    תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזיות בהירדמות

הוספת תגובה

• הזיות בהירדמות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    17/09/2011

שלום רב,
    התופעה יכולה בהחלט להתרחש על רקע הפרעה נפשית. אינני יודע עליך דבר. את זקוקה לבבדיקת פסיכיאטר אשר יכול גם להיעזר בבדיקה במעבדת שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו