מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרדמות "כרונית"אורן15/09/2011
מאז שאני זוכר את עצמי אני יכול להרדם בכל מצב ובכל שעה ביום ללא תלות בכמות העייפות והשינה שישנתי בלילה.
לאחרונה שמתי לב שזה מפריע לסביבה ובפרט לחברתי שכן אני יכול להרדם תוך כדי שיחה, נרדם כמעט תמיד ברכב כשהיא נוהגת וכו' (שלא לדבר על הרדמות תוך מספר שניות לאחר כניסה למיטה)
האם זאת בעיה רפואית מה יכול לגרום לה והאם יש טיפול?
נתון נוסף שיכול לתרום הוא שה"בעיה" מוכרת בעוצמות כאלה ואחרות במשפחתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו
דנית15/09/2011היי,
אני לא רופאה אבל שמעתי על בעיה כזו ויש לה אפילו שם שאני לא זוכרת כרגע,
אני מתפלאת שעד עכשיו לא טיפלתה בזה, אם הבנתי נכון.
גם ידוע לי שזה עשוי להיות לעיתים תורשתי.
שמעתי על מישהי שהיה לה את זה והיא טופלה במעבדת שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמות "כרונית" - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין17/09/2011שלום רב,
יחשנוניות-יתר היא בעיה בריאותית מהמדרגה הראשונה.
אינני יודע דבר על איכות שנתך ואופיה. אינני יודע דבר על הרקע שלך ומצבך הבריאותי. כך שיש צורך לבדוק אותך.
טרם הבדיקה פני לרופא המשפחה אשר יפנה אותך לבדיקות דם הנחוצות,מספירת דם, ברזל, כמיה, והורמונים ועוד.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)