בעיית נחירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית נחירות
    שולמית
    06/10/2011

שלום,
    אני בת 49, רזה וסובלת מנחירות ברמה שבעלי ישן עם אטמי אוזניים ועדיין מתעורר... הלכתי לא.א.ג. ונבדקתי במעבדת שינה. נמצא שאני אכן נוחרת ומתעוררת מספר רב של פעמים בלילה, אך לא סובלת מהפסקות שינה. הרופא מצא שיש לי מחיצה עקומה באף אך איננו בטוח שניתוח יפתור את בעיית הנחירה. הוא גם הסביר לי שנשים נוחרות פחות מגברים ונשים רזות פחות מנשים שמנות, כך שאני מקרה די חריג. זה נורא נחמד לדעת שאני מיוחדת, אבל אני חסרת אונים. מה עושים? אנחנו לא רוצים לעבור לישון בחדרים נפרדים אבל הנחירות שלי גורמות לשנינו לא לישון.
    בתודה מראש,
    שולמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית נחירות

הוספת תגובה

• לעניין נחירות

מיכאל
    06/10/2011

במילואים איתי יש מישהו שבמשך שנים כולנו סבלנו מהנחירות שלו, והוא סבל מהבדיחות שלנו על חשבונו.
    כמובן שאשתו היתה זו שסבלה הכי הרבה, אבל הוא לא היה מוכן לשום פתרון דרסטי.
    לפני בערך שנה, במילואים, בבוקר שמנו לב שהנחירות שלו לא הפריעו לנו יותר !
    (הלכו הבדיחות...)
    הסתבר שאשתו שלחה אותו ללמוד נשימה !!!, והוא החליט שאין לו מה להפסיד והלך על זה על כל הקופה.
    לקח קצת זמן אבל תוך כמה שבועות השינה שלו נהייתה שקטה, והניג'וסים בבית פסקו.
    הוא ואשתו מספרים על זה בכל הזדמנות, הם ממש מרגישים שזו מצווה לעזור לאנשים אחרים.
    אז הנה - תרומתי הצנועה, תחפשי נשימה ונחירות, בטח תגיעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו