מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה קלהשרונית07/05/2007
שלום , אני בת 24
וכבר כמה שנים שאני גרה לבד תמיד בקומות הראשונות של בניינים ואולי בגלל פחד מסויים פיתחתי סוג של שינה קלה - משהו פסיכולוגי .
זה היה בהתחלה שהייתי מכריחה את עצמי לשמוע כל רעש קטן או ציוץ ולהתעורר הייתי מכריחה את עצמי לעצום את העיניים אך להיות ערה והיום עם השנים השינה שלי נעשתה על הפנים מה שגורם לעייפות תמידית .
כל רעש הכי קטן אני שומעת וכל רחש מפריעה לשנתי .
וגם אם אני ישנה יותר שעות ממה שצריך זה לא עוזר , אני עדיין עייפה .
יכול להיות שזה סתם פסיכולוגי או אולי התזונה לא נכונה .
אבל מה שבטוח שיש לי סוג של הפרעת שינה - אפילו אם הברז לא סגור טוב זה הורס לי את השינה .
אני חייבת לציין שגם אצל אחרים אני השינה שלי כזו - זה פשוט הפך להרגל .
מה לעשות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה קלה
ד''ר דליה שכטר-עמיר08/05/2007שינה קלה היא עפ"ר תכונה שמלווה אותנו כל החיים, אבל ייתכן שבאמת הרגלת את עצמך לישון "עם אוזן אחת פתוחה".
אפשר לנסות לשפר את איכות השינה ע"י שינה בסביבה בטוחה ונטולת גירויים חיצוניים (אפילו עם אטמי אזניים) ולהקפיד להימנע מקפאין וניקוטין וכן אלכוהול מס' שעות לפני השינה.
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)