התמודדות עם נרקולפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם נרקולפסיה
    קסניה
    13/10/2011

שלום רב,

אולי כאן אני אמצא פתרון, אני בת 23 מאובחנת בתור אחת שסובלת מנרקולפסיה מטופלת ע"י פרוויג'יל 2 כדורים ביום 100 מ"ג. ידוע לי שאין תרופה למחלה אלה רק לסימפטומים, אבל גם הטיפול בסימפטומים לא עוזרים לי במיוחד, אמנם אני לא נרדמת במהלך היום, אבל מרגישה מאוד סהרורית ופשוט לא מצליחה להתרכז, מה שפוגע לי בתפקוד היומיומי שלי.
    אני מנסה ללמוד לפסיכומטרי השלישי שלי, אחרי שהשניים הראשונים העברתי אותם בשינה עד שמצאו לי את המחלה. מאוד קשה לי ללמוד, אני מרגישה שאני לא מסוגלת לשבת יותר משעה, וישר מאבדת עניין.
    מאוד חשוב לי ללכת ללמוד זה משהו שאני מאוד רוצה, אבל יש לי מכשול עייפות בדרך, הגעתי למצב שאני כבר אובדת עצות, ופשוט לא יודעת מה יחזיק לי את הריכוז הנדרש בשביל לשבת וללמוד ולא לחלום תוך כדי למידה.
    אולי אתם שיש לכם ניסיון בתופעה תוכלו לייעץ לי מה אפשר לשנות או לעשות בשביל להצליח להחזיק את הגוף עיירני ומרוכז עד כמה שאפשר.

אודה לכם מאוד.
    קסניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם נרקולפסיה

הוספת תגובה

• התמודדות עם נרקולפסיה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    15/10/2011

שלום רב,
    את צריכה לפנות לרופא המטפל בך שאמור להיות נוירולוג.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו