מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי כוחות !!! מה עושים כש...סטפני16/10/2011
שלום לכולם ,
יש לי בעיה ,הבן זוג שלי מדבר מתוך שינה (לפעמים בקול רם ,כמעט צעקות ולפעמים עם הידיים ) ובנוסף לכך אני לא מצליחה להעיר אותו בבוקר.
אני מתעוררת ב 06:00 ומצליחה להעיר אותו רק אחרי שעה לפעמים שעתיים.
מכיוון שהוא לא האמין לי בהתחלה ,התחלתי להסריט אותו ויש לי כבר עונה שלמה של הסדרה .
ועכשיו בשיא הרצינות ,אני מותשת .הוא לפעמים מדבר אליי לא יפה ומעיף אותי באגרסיביות ולאחר מכן שהוא מתעורר הוא לא זוכר כלום והוא בעצמו מזועזע מההתנהגות שלו כשהוא צופה בסרטונים .
הוא היה במעבדת שינה .אמרו לו שהכול בסדר הוא פשוט צריך לישון קצת יותר.ניסינו את זה ואין כל קשר .
אני באמת לא יודעת מה לעשות כי זה כבר מתחיל לפגוע לנו בזוגיות .
אני אשמח לקבל תשובות או המלצות .
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים :
סטפני16/10/2011הוא ישן ממש חזק .וישן טוב .יחסית בשעות סבירות (ז"א 22:00 /23:00 בערב ) ומתעורר בסביבות 07:00 .סוג העבודה שלו היא לפעמים במשרד לפעמים בשטח .סביבת העבודה שלו חברית ,נעימה ואף מהנה .מדובר באדם עם אנרגיות מטורפות ושמחת חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כוחות !!! מה עושים כש... - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין19/10/2011שלום רב,
בן זוגך סובל מהפרעת שינה=פרסומניה, מצב שבו בשנת החלימה השרירים אינם משותקים כפי שצריך היה להיות בעת שנת החלימה.
הייתי ממליץ בפניכם לפנות לפרופ' ירון דגן, מנהל מעבדת השינה של אסותא.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)