בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    מיכלוש
    17/10/2011

אני בת 37 סובלת מנדודי שינה כבר בערך 3 שנים מאז שהתגרשתי.לקיתי בדכדוך ואף הייתי בטיפול ממושך אצל פסיכולוגית.
    אני לוקחת ציפרקלס ונוטלת זודורום שאני מתעוררת בלילה וקשה לי להרדם.זה פוגע באיכות חיי כי לוקח לי זמן להרדם בלילה.רק בעזרת כדור שינה אני מצליחה להרדם שוב.

כמו עכשיו אמצע הלילה... זה סיפור חיי...

הייתי שמחה מאוד לעיצה מה אפשר לעשות??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    17/10/2011

שלום רב,
    ראשית כל את זקוקה לטיפול בידי פסיכיאטר כולל מובן בנדודי השינה ורק לפי המלצתו הוספת טיפול פסיכולוגי. שאלי אותו באם הוא ממליץ בפניךעל טיפול קוגניטיבי לנדודי שינה הניתן במעבדת השינה "אסותא".
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לבדוק תוספים טיבעיים

נעם
    17/10/2011

בזמנו היו לי נדודי שינה מאוד קשים גם כן מאיזשהו היבט פסיכולוגי. עבר עליי איזה משברון ומה שמאוד עזר לי זה איזה תוסף תזונה שנקרא גאבא 500 מ"ג של סולגאר. לקחתי אותו בנוסף לציפרלקס שלקחתי ולא רציתי לקחת עוד כדור שמתנגש.
    את יכולה לבדוק על זה עם רופא. בהצלחה, ושינה ערבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו