בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    יאיר
    18/10/2011

אני סובל מבעיות שינה מזה שמונה שנים ולאחרונה עקב הדרדרות ממשית אני מחפש את הדרך לשוב לחיים נורמאליים.
    בנסיון לפתור את המצב ניסיתי כל דרך הגיונית (ספורט, הרפיה, שינוי מקום שינה). אני משוכנע שגורם הבעיה הוא משהו בסגנון איזון כימי במוח (ולא טרדה ממשהו). יתר על כן, אני כלל לא מרגיש עייף גם אחרי מספר ימים של חוסר שינה.
    כרגע אני ממתין לפגישה עם ממוחה שלצערי תתקיים רק עוד מספר חודשים. אשמח להבין, מה בכלל ניתן לעשות בנדון? האם יש פתרון לבעיות כאילו?

בנוסף, ניסיתי כמעט כל כדור שינה בארץ ובעולם שניתן להשיג ללא מרשם רופא אך ללא הועיל. לאחרונה משווק כדור חדש בשם lunexor. מישהו ניסה?
    ושאלה אחרונה, האם הנזק שנגרם עקב חוסר שינה מתמשך הוא הפיך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    19/10/2011

שלום רב,
    כדור שינה שאיננו מצריך מרשם איננו מהווה בד"כ יתרון על תרופה מוכרת וידועה המיוצרת תחת פיקוח וניתנת ע"י מרשם.
    לונקסור מכיל מספר חומרים ועל כן לא הייתי מחדיר אותה לגופי. כאשר כדור אחד מכיל חומרים שונים הסיכוי להסתבך הוא גם גדול יותר מאחר והפשרות לתופעות לואי רב יותר.
    נדודי שינה הם בעיה רפואית ולכן לאחר שניסית לטפל בעצמך פנה למומחה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו