מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באור לפאזת שינה דחויהעייפה26/01/2008
שלום.
אני סובלת מפאזת שינה דחויה. נאמר לי על ידי רופא שינה להשתמש במנורה בשעה הראשונה לאחר שאני מתעוררת. הבעיה היא שאני מתחילה לעבוד ב 7:30 בבוקר בכל יום, ז"א אם אשב עם המנורה לפני העבודה המשמעות היא עליי לקום ב 5:30 ואז אין כל אפקטיביות בטיפול. חשבתי לנסות להפעיל את המנורה בחצי השעה שלפני שאני מתעוררת ולקום לאורה. אין באפשרותי לקחת את המנורה לעבודה, כך שזו האפשרות היחידה העומדת בפניי. האם זה יכול להיות אפקטיבי? כמו כן, היכן ניתן לרכוש את המנורה, עלויות משוערות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באור
ד''ר דליה שכטר-עמיר27/01/2008את השאלות יש כמובן להפנות לרופא שהמליץ על טיפול באור בעזרת מנורה.. למיטב ידיעתי אין תועלת בחשיפה לאור בעיניים עצומות, כלומר לפני ההתעוררות.
אני אגב ממליצה להיחשף לאור יום בהיר - כפי שיש במקומותנו רוב ימות השנה - בשעות הבוקר.
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת
עייפה28/01/2008היכן ניתן לרכוש/לשכור את המנורה לצורך הטיפול ומהן העלויות משוערות?
איך קוראים למנורה הזו ולטיפול בה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני יודעת
ד''ר דליה שכטר-עמיר30/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש לך תשובה כמובן
ד''ר דליה שכטר-עמיר21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנורה=light box
ד''ר דליה שכטר-עמיר21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)