בעיות שינה קשות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה קשות..
    מ
    28/01/2008

שלום רב,
    אני בחורה בת 25 שסובלת מבעיות שינה חמורות. כעיקרון, לאור העובדה שסדר היום שלי מטורף בשנים האחרונות... יוצא מצב שאני נכנסת לישון רק ב-4 בבוקר +- כמעט כל יום במשך מס' שנים...
    גם בימים של עייפות- אני לא מצליחה להירדם בשעות נורמליות...
    נכון להיום- אני מתחילה לעבוד כל יום החל מ-8 בבוקר ולפיכך עלי להסדיר במהירות את הרגלי השינה שלי...
    מה הפיתרון לכך? איך מטפלים בבעיה??

אין לי מושג אם זה קשור- אבל אני מאובחנת כסובלת מפיברומיהלגיה.. (כך אובחנתי לפני כ-5 שנים וטופלתי באלטרולט.. אך לאחר תקופה קצרה הכאבים כמעט חלפו (פרט לימי המחזור) והפסקתי ליטול את הכדורים...

אשמח לעצה,
    מיכל

נ.ב- האם יש טיפות טבעיות שמסייעות להירדם?
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה קשות..

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/01/2008

סדר היום המטורף תורם מאוד לבעיית השינה שלך! ולפי מה שאת מספרת את גם בחסך שינה כרוני, מה שעלול לתרום לסימפטומים של פיברומיאלגיה, לעייפות וישנוניות, לעצבנות רבה שמצידה עוד תורמת לקשיי ההירדמות.
    כדאי לנסות להירגע... לארגן סדר יום שמותיר זמן לשינה ולהגיע לשינה לאחר פעילות רגועה ושקטה.

בהצלחה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מס' שאלות...

מ
    30/01/2008

ד"ר שלום,

כעיקרון הבעיה שלי היא שאינני מצליחה להירדם בשעות נורמליות... אני נכנסת למיטה בשעה 11 ולא נרדמת לפני 4 בבוקר... (למרות עייפות).. כעיקרון אני רגילה לישון 7 שעות בלילה.. אך כיום בשל העבודה אני נאלצת לקום מוקדם בבוקר.

מה עושים עם בעיה זו ולמה היא נגרמת?
    למה אני לא מצליחה להירדם בלילות בשעות של בני אדם נורמליים?

תודה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    31/01/2008

כעת את מציגה דבר שונה.
    ייתכן שהשעון הביולוגי שלך של שינה וערות דחוי, כלומר שעות השינה הטבעית עבורך היא השעות הקטנות של הלילה.
    אבחנה מדוייקת מצריכה הערכה מפורטת במרפאת שינה.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו קטן...

מ
    31/01/2008

ד"ר,
    אני מודה לך מאוד על המענה המהיר והמפורט לבעייתי...
    רציתי לדעת- כיצד אני מגיעה למרפאת שינה? מה צריך לומר לרופא המשפחה כדי שיתן לי הפניה?

דבר נוסף- האם הפרעה בשעון הביולוגי כתוצאה מאורח חיים מטורף- ניתנת לשינוי? שכן אני ממש מתקשה להתעורר בבקרים לנוכח העובדה שאני ישנה רק 3-4 שעות כל לילה... (פשוט לא מצליחה להירדם למרות שאני שוכבת במיטה שעות על גבי שעות)... עניין זה מפריע לי מאוד בעבודה וביכולת להתרכז...

אשמח לתשובתך,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/02/2008

מאוד תלוי בקופ"ח...
    פנייה באופן פרטי לכאן עולה בסביבות 120 ש"ח (במקופ טופס 17).
    לאחר בירור מקף ניתן יהיה לדבר על טיפול ופתרון.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו