קושי רב בהתעוררות משינה בבוקר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי רב בהתעוררות משינה בבוקר...
    קרנית
    29/01/2008

על אף שמי,אני וקרן שמש הבוקר לא ממש מסתדרים :) מאז שאני זוכרת את עצמי אי מתקשה מאוד לקום בבקרים. בילדותי הוריי שמרו על מסגרת רציפה של קימה בכל בוקר! וכשבגרתי והייתי אדון לעצמי מצאתי את עצמי מתקשה בכל בוקר לקום. על אף תכנונים לילה קודם שבבוקר אני חייבת לקום כי עליי לעשות כך וכך... גם אם ישנתי מוקדם מאוד עדיין אני לא מצליחה להיות ערנית בבוקר למחרת! זה משבש את חיי ומפריע לסדר תקין בחיי, אני נאלצת ללמוד בלילות מפחד שלא אקום בזמן ואבזבז זמן יקר. לוקחת עבודות לילה כדי לא לאחר או להבריז משום שגם אם שמעתי את השעון ההגיון אצלי בבוקר עובד רק לטובת השינה... כל השאר טפל וחסר חשיבות...
    מה עליי לעשות??? אני נואשת!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/01/2008

סבות עיקריות הן צורך בשעות שינה ארוכות מהרגיל (long sleeper); הפרעה בתזמון השינה; איכות שינה גרועה.
    אני ממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני במרפאת שינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב קרנית..

מימי
    02/02/2008

תודה על התגובה.. עצם העובדה שיש שם לבעיה והיא ידועה מרגיעה קמעה. אגש למרפאה שכזו..העם עליי להיוועץ עם רופא המשפחה תחילה או לפנות באופן עצמאי?
    האתר נפלא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי לקבל הפנייה דרך קופ"ח

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו