מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה בשם "טונייט"עליזה22/11/2011
שלום לרופאים,
אני סובלת שנים רבות מנדודי שינה כרוניים, כל מה שניסיתי לא עזר, כולל תרופות טבעיות למיניהן, ועוד, פניתי לרופא אך גם הוא לא ידע ממש לעזור לי, בסופו של דבר, מצאתי רק תרופה אחת שבאמת עוזרת לי והיא נקראת טונייט, אני לוקחת רק חצי כדור (כי זה כדור באמת די חזק) ורק פעם ביומיים, או פעם בשלושה ימים, וזה עוזר וממש פותר את בעיית חוסר השינה הכרוני.
שאלתי האם העובדה שאני לוקחת את הכדור באופן קבוע, (כל יומיים חצי כדור כאמור) היא בעייתית מבחינה רפואית או עלולה לפגוע בבריאות??
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בשם "טונייט" - תגובה
ד''ר אורי לקסר22/11/2011כל תרופה הניתנת באפן קבוע צריכה להינתן תחת מעקב
מדובר באנטיהסטמין
אם זה עוזר אז מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות למעקב? לרופא משפחה או אחר
עליזה22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה בשם "טונייט" - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין22/11/2011שלום רב,
לשאלתך, התרופה איננה פוגעת בבריאות ואם היא מועילה לך הרי שאת יכולה ליטול אותה ללא חשש כל החיים. עם זאת, במידה ואת צריכה ליטול תרופה אחרת בנוסף לה, הרי שיש תמיד לברר באם יש תגובות בין-תרופתיות. כמו כן במידה ואת בבקר ישנונית הרי יש להימנע מנהיגה למשל עד שהישנוניות תחלוף.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם !
עליזה23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
עליזה25/11/2011רק רציתי לאשר למען הדיוק שאכן נגרמת ישנוניות בשעות הבוקר (שאינה אופיינית לי כלל מלפני נטילת הכדור), וזו לא תופעה כל כך נעימה... אך אני מעדיפה את הישנוניות הזו, על פני חוסר השינה הקשה שהיה לי בשנים עברו.
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב. - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין25/11/2011שלום רב,
לזאת אכן הייתה כוונתי. אין מדובר בתרופה שהשפעתה קצרת טווח.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)