מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לישון בלי כדוריםאני08/12/2011
אני בת 16 ומאז ומתמיד היה לי קשה להירדם ולישון יותר מכמה שעות ברצף.
בשנתיים האחרונות זה החמיר עד כדי כך שהיו שבועיים ברצף שלא ישנתי, אולי משהו כמו 3 שעות בכל השבועיים. נתנו לי את כל כדורי השינה וההרגעה האפשריים וכלום לא עזר.
בסוף עם שילוב של כמה תרופות ובניהן בונדורמין הצלחתי לישון.
בשבועיים האחרונים היו לי סיוטים זה לא הרגיש כמו חלום זה היה מציאותי לגמרי.
ניסיתי לצעוק ולזוז כאילו להילחם במשהו. משהו ממש הפחיד אותי אבל אני לא יודעת מה. לא יצא לי קול לא הצלחתי לזוז עד שהתעוררתי והרגשתי פחד משתק. פחדתי לזוז ולפתוח את העיינים.
מאז הפסקתי לקחת את הכדורים ובמשך שבוע עוד הצלחתי לישון כמו שצריך.
אבל עכשיו אני לא מצליחה להירדם ואני כל הזמן עייפה.
לקחת כדורי שינה כל החיים זה לא פיתרון ואני עוד קטנה...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לישון בלי כדורים - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין08/12/2011שלום רב,
את צריכה לשתף את הוריך בבעיותיך. אץ זקוקה לבדיקת פסיכיאטר ורצוי מי שעוסק במתבגרים. הוא דרך אגב, יחליט אם צריך גם בדיקת שינה. אני יכול להמליץ על פרופ': דורון גוטהלף, טל': 0526669360.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)