מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בהרדמות ויקיצות לאחר שעהיוני מ08/12/2011
שמי יוני אני בן 24 ,
לפני כחודש עישנתי נרגילה(בדרך כלל אני מעשן פעם בחודש אולי יותר) והחלו לי במהלך העישון כאבי ראש , מאותו היום כל פעם אחר הצהריים אני מרגיש את אותם כאבי ראש , ברקות ומאחורי הראש ,
הבעיה העיקרית שנוצרה היא שאני לא מרגיש תחושת עייפות , אני לא מצליח להרדם , וכאשר אני נרדם אני קם אחרי שעה. תסמין נוסף גם כאשר אני שותה אלכוהול אני לא מרגיש אותו בכלל , אני בדרך כלל לא שותה אלכוהול.
בדיקות דם יצאו תקינות פרט ל 2 פרמטרים שחרגו ממש טיפה
MCV - יצא לי 94.2 והגבול העליון הוא 94
ו MCH - יצא 31.7 והגבול העליון הוא 31
בדיקת בלוטת התריס יצא תקין
אני כבר מעל חודש יושן בין 3 ל 4 שעות כל לילה , ולפעמים פחות.
ובדרך כלל אני יושן בין 7 ל 8 שעות , ולעולם לא היו לי קשיים בהרדמות.
התופעה מפריעה לי , היא גורמת לי להיות מבולבל , וחוסר ריכוז בלימודים
הדבר היחידי שגיליתי שמפסיק לי את הכאבי ראש זה קפה , ולזמן מוגבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהרדמות ויקיצות לאחר שעה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין09/12/2011שלום רב,
סביר להניח שהבעיה היא ביסודה מתח נפשי.
פנה לייעוץ של רופא המשפחה שלך.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)