מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת לילהבליאייב מאשה09/12/2011
שלום רב. הנני בת 33. מזה 3 שנים אני סובלת בהזעות בלילות. כל לילה, במיוחד בחורף, אני מחליפה בגדים וסדינים. שמתי לב שהעיניין קשור איכשהו לחלומות מוזרים ולאחר שאני מתעוררת בגלל ההזעה קר לי ולפעמים אני מרגישה ששורפות לי הידיים. אני סובלת מחרדות ומקבלת 50 מ"מ לוסטרל ו37.5 מ"מ וויפקס. לפי הפסיכיאטר המינון הוא קטן ואני לא מסוגלת להפסיק את וויפקס. לאחרונה לבעלי מצאו וירוס אפשטיין ואני עוד לא עשיתי את הבדיקה.
בקיץ אני מזיעה ולפעמים צריכה להסתובב עם חולצה נוספת בתיק. אך ברגע שמגיע החורף אני לא ישנה. אני פותחת חלון השמיכה שלי מאוד דקה אך בכל זאת אני מזיעה.
מה עלי לעשות למי לפנות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת לילה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין09/12/2011שלום רב,
מאחר ומדובר בסבל של כבר 3 שנים הרי שאין מדובר בשיבוש הורמונלי או מחלות היכולות לגרום זאת. סביר להניח שמי שיכול לעזור לך הוא הפסיכיאטר שלך. פני אליו בנושא.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)