בעית שינה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שינה כרונית
    אירית
    14/12/2011

שלום
    אני בת 52, וסובלת מזה כ 10 שנים מנדודי שינה. ניסיתי טיפולים רבים ושונים : דיקור, ביופידבק, רפלקסולוגיה, שיאצו, צמחי מרפא, ובחמש שנים האחרונות אני משתמשת מדי ליליה בבונדורמין. בחודשיים האחרונים הבונדורמין כבר לא עוזר לי. ההירדמות איטית מאד, אני מתעוררת יותר מפעם אחת בלילה, קשה לי לחזור ולהירדם, והיקיצה מוקדמת.
    בלילה "טוב" אני צוברת משהו כמו 5 שעות שינה. מה עוד אפשר לעשות, והאם מוכרת לכם מדבקה שמניחים על הרקה ומבטיחה להחזיר את מנגנון השינה למצבו הטבעי ?

תודה,

אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית שינה כרונית

הוספת תגובה

• בעית שינה כרונית - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    16/12/2011

שלום רב,
    השאלה היא אם נדודי השינה שלך הם תופעה בפני עצמה או משניים למצב נפשי כדאגה, מתח, חרדה וכדומה.
    אם מדובר בתופעה משנית הרי שיש לטפל בשורש הבעיה. אם מדובר בתופעה בפני עצמה ניתן גם לשקול טיפול קוגניטיבי התנהגותי הניתן במעבדת השינה אסותא. לחילופין ניתן להפסיק את הבונדורמין לשבועיים שלושה ולשוב אליו. בתקופת המעבר ליטול כדור שינה ממשפחה אחרת.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו