בעיה מטרידה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מטרידה מאוד
    הגר
    07/01/2012

שלום,אני בת 28 ומטופלת בפרוביג'יל לעייפות כרונית מזה כשלשה חודשים. אני חווה תופעה מוזרה מאוד עם התרופה,הרופא המטפל ניסה להעלות לי את המינון למקסימום(400) וזה רק החמיר. התרופה במקום לעורר אותי מרדימה אותי עוד יותר או שלא משפיעה כלל.ניסיתי למצוא מידע על השפעה הפוכה שכזאת ומצאתי מספר דיונים בפורומים אמריקאים,שם כנראה השימוש בתרופה נפוץ יותר אך אין שם מידע רפואי רק תלונות של אנשים.האם מוכרת בעיה כזאת ואולי יש לזה משמעות לגבי ההפרעה בכלל? אני אשמח לכל פיסת מידע בנושא כי אני כבר ממש מיואשת.... בתודה ובכבוד רב
    נ.ב-אני לא לוקחת תרופות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מטרידה מאוד

הוספת תגובה

• בעיה מטרידה מאוד - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    10/01/2012

שלום רב,
    פרוביג'יל אכן יכול לגרום גם לתופעה הפוכה מהמצופה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הגר
    11/01/2012

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה,ידוע לי שהמנגנון המדויק של התרופה אינו ידוע עדיין אז הסבר לתופעה הנ"ל אי אפשר לתת. שאלתי היא מה קיים כתחליף לפרוביג'יל ולא ריטלין כי ריטלין גורם לי להסתגלות מאוד מהירה וצורך במינונים גבוהים מדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    30/01/2012

שלום רב,
    השאלה אם הסיבה לישנוניות-היתר שלך ברורה והטיפול על כן אם הוא נכון.
    הייתי ממליץ בפניך לפנות לפרופ' ירון דגן, מנהל מעבדת השינה של אסותא.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו