מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מטרידה מאודהגר07/01/2012
שלום,אני בת 28 ומטופלת בפרוביג'יל לעייפות כרונית מזה כשלשה חודשים. אני חווה תופעה מוזרה מאוד עם התרופה,הרופא המטפל ניסה להעלות לי את המינון למקסימום(400) וזה רק החמיר. התרופה במקום לעורר אותי מרדימה אותי עוד יותר או שלא משפיעה כלל.ניסיתי למצוא מידע על השפעה הפוכה שכזאת ומצאתי מספר דיונים בפורומים אמריקאים,שם כנראה השימוש בתרופה נפוץ יותר אך אין שם מידע רפואי רק תלונות של אנשים.האם מוכרת בעיה כזאת ואולי יש לזה משמעות לגבי ההפרעה בכלל? אני אשמח לכל פיסת מידע בנושא כי אני כבר ממש מיואשת.... בתודה ובכבוד רב
נ.ב-אני לא לוקחת תרופות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מטרידה מאוד - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין10/01/2012שלום רב,
פרוביג'יל אכן יכול לגרום גם לתופעה הפוכה מהמצופה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הגר11/01/2012קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה,ידוע לי שהמנגנון המדויק של התרופה אינו ידוע עדיין אז הסבר לתופעה הנ"ל אי אפשר לתת. שאלתי היא מה קיים כתחליף לפרוביג'יל ולא ריטלין כי ריטלין גורם לי להסתגלות מאוד מהירה וצורך במינונים גבוהים מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין30/01/2012שלום רב,
השאלה אם הסיבה לישנוניות-היתר שלך ברורה והטיפול על כן אם הוא נכון.
הייתי ממליץ בפניך לפנות לפרופ' ירון דגן, מנהל מעבדת השינה של אסותא.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)