הזעת לילה לפני מחזור מגיל 26 לפחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת לילה לפני מחזור מגיל 26 לפחות
    חיה
    01/02/2012

שלום, אני בת 31 כבר מספר שנים (לפחות 4) מידיי פעם אני סובלת מהזעה מאוד מוגברת בלילהאני מתעוררת וקר לי כי אני רטובה. שמתי לב בשנה האחרונה שהתופעה קוראת בשבוע שלפני קבלת המחזור. .בפעמיים האחרונות לפני קבלת הווסת הופיע לי גוש בשד שמאלי, עד שהגעתי לבדיקת אולטרא סאונד כבר קיבלתי מחזור והגוש נעלם. השדיים כואבים מאוד מאוד לפני המחזור, ממש סיוט להוריד חזיה. הפסקתי לקחת גלולות לפני כשנתיים. אין לי משקל ייתר, כושר גופני טוב, מעשנת סיגריות. אני רואה שהזעת ייתר קשורה בטרום גיל המעבר אך אני מכירה את הבעיה כבר מגיל 26. רופא המשפחה לא יודע עדיין על הזעת הייתר אך בגלל הגושים ובגלל שביקשתי הוא שולח אותי לבדיקת דם. יש דברים שכדאי מאוד שייבדקו בבדיקה זו? יש רעיונות מדוע אני סובלת ככה? אני אף לא חולה, לא פעם אחרונה שהיתה לי שפעת או אפילו דלקת גרון הייתי ילדה קטנה. אני מרגישה שמשהו ממש לא בסדר לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזעת לילה לפני מחזור מגיל 26 לפחות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/02/2012

שלום רב,
    הייתי ממליץ בפניך לפנות לרופא נשים. אולי את זקוקה גם לייעוץ אנדוקרינולוג.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מאותן תופעות

איריס
    31/03/2014

הי , 43 סובלת מהזעות לילה מטרפות ,רק שבוע לפני מחזור מזה 3 שנים, עשיתי את כל הבדיקות יצאו תקינות כולל הורמונליות.אציין כי המחזור שלי היה כל 28 יום במשך חמישה ימים, ועכשיו הוא כל 25 ימים והוא בקושי 3 ימים.
    האם למשהו יש עצה כולל לכותבת ההודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מאותן תופעות - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    02/04/2014

לנושא הזעות לילה ממליץ לפנות לרופא פנימאי כדי שיברר את התופעה.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו