מעוניין לקבוע פגישת ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין לקבוע פגישת ייעוץ
    יוגב
    06/02/2012

שלום רב. אני מעוניין לקבוע פגישת ייעוץ אצל מומחה לשינה (אצלכם). האם יש אפשרות להגיע ללא הפניה מרופא משפחה? ביקשתי מהרופא משפחה משפחה הפניה והוא טען שבדיקת שינה לא רלוונטית עבורי. אני מעוניין בכל זאת לקבוע פגישת ייעוץ עם רופא שינה אצלכם. מה אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניין לקבוע פגישת ייעוץ - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/02/2012

שלום רב,
    אם תפרט על הבעיה אוכל ליעץ לך למי לפנות.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאז שהתחלתי לעבוד בבקרים

יוגב
    12/02/2012

(היתי רגיל לישון בסביבות 1- 2 בלילה כל יום ולקוןם ב 10 11). אני כבר כמעט שנה עובד בבקרים ובחצי שנה האחרונה בימים שהייתי אמור להתעורר מוקדם בבוקר, לא הייתי נרדם או שהיה לוקח לי מלא זמן להירדם (כתוצאה מ "לחץ" שלא להירדם).
    הרופא משפחה הביא לי כדורי שינה "אמביאן" ואני נוטל אותם כ חודשיים וחצי בערך לסירוגין (בערך 4 פעמים בשבוע).
    בזמן האחרון אני התחלתי להתעורר ממש מוקדם!! אני נ כנס למיטה בסביבות 11-12 ומתעורר ב 3-4 בבוקר ולא יכול להירדם שוב. אני חושב שזה בגלל הכדורים. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לקבוע פגישה? מה הבעיה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאז שהתחלתי לעבוד בבקרים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/02/2012

שלום רב,
    עתה אתה שוכב לישון בשעה נאותה ואמור לישון כל הלילה. האמבין הינו בעל טווח השפעה קצר ולכן אתה מתעורר בשעות הקטנות.
    יש יותר מאפשות טיפולית אחת במקרה כמו שלך. מטיפול במלטונין ןעד כדורי שינה בעלי טווח פעולה ארוך יותר.
    בקש הפניה למעבדת שינה ותיענה שם כיאותץ
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא

יוגב
    14/02/2012

אם היקיצה המוקדמת היא כתוצאה מהשימוש בכדורים או לא?

ויש לי מלטונין בבית. ניסיתי את זה 3 פעמים לא הרגשתי שזה עוזר או עושה משהו. האם למלטונין לוקח 3 שבועות עד שהוא מתחיל להשפיע? על איזה מלטונין אתה ממליץ כמה מ"ג? לקחת שעה לפני השינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר למעבדת שינה

יוגב
    14/02/2012

הרופא משפחה שלי לא מוכן לתת לי. כי הוא עטן שאין לי צורך בבידקת שינה במקרה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/02/2012

שלום רב,
    אין לתת טיפולים באינטרנט. אתה יכול לבקש הפניה למשל לצוות במעבדת השינה של אסותא.
    אינך זקוק לבדיקת שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/02/2012

שלום רב,
    אין לתת טיפולים באינטרנט. אתה יכול לבקש הפניה למשל לצוות במעבדת השינה של אסותא.
    אינך זקוק לבדיקת שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו