מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופת לחץ ומחסור בשינהשירן07/02/2012
אני בת 25 אם זה משנה ולאחרונה עם כל הלחץ של תקופת המבחנים אני פשוט לא ישנה, אני נרדמת לשעה שעתיים ואז אני צריכה לקום ולחזור ללמוד ואני בקושי מתפקדת, אני מפחדת שזה ישפיע לי על הציונים ואז בעצם לא עשיתי כלום!
איך אפשר להתמודד עם תקופות הלחץ והמחסור בשינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת לחץ ומחסור בשינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין08/02/2012שלום רב,
את יכולה להתמודד בעזרת טיפול התנהגותי כגון בעזרת פסיכולוג.במידה ואין לך עתה זמן לזה, את יכולה להיעזר בכדורי שינה ורצוי בעלי טווח פעולה קצר.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן09/02/2012כנראה שאין לי זמן עכשיו לטיפול פסיכולוגי וגם לא רואה את הצורך כי בעצם זה לא מצב קבוע אבל יש כדורים לשינה שהם קצרי טווח? צריך מרשם לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין09/02/2012שלום,
פני לרופא המטפל.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה
miri10/02/2012מי כמוני יודעת שכשלא מצליחים לישון זה יכול לחרפן , ולא בצחוק,אנחנו עם לחוץ במדינה לחוצה במזרח תיכון לחוץ, וכל זה לא ממש תורם לשינה שלנו,אני למשל השתמשתי תקופה בכל מיני מוצרים טבעיים שאחרי זמן קצר חדלו מלעבוד, וכיום בתקופות לחוצות(לא כל הזמן בשום פנים)אני משתמשת בכדור שנקרא טונייט,שמאוד עוזר, ואחד הדברים שגרמו לי לבחור בו הוא שזה לא ממכר, ולי אישית זה חשוב, וזה ללא מרשם רופא אז אולי שווה לך לנסות,וכמובן כמו שאמרתי גם לחברה שהמלצתי לה לקחת תמיד לקרוא לפני שלוקחים את הדף שהחברה מצרפת כי זה תמיד חשוב!
מקווה שתצליחי לישון כמו שצריך ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין10/02/2012שלום,
טונייט הינו תרופה מוכרת וידועה ממשפחת האנטיהיסטמינים שבמקורה הותוותה כטיפול באלרגיה ולה תופעת לואי היפנוטית, כלומר מרדימה. אכן אין צורך במרשם אלא שיש הנוטלים אותה וחשים נמנום וירידה בריכוז גם מעבר לשעות השינה. יש על כן להזהא במידה וכל הוא, בעיקר בעת נהיגה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)