תקופת לחץ ומחסור בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת לחץ ומחסור בשינה
    שירן
    07/02/2012

אני בת 25 אם זה משנה ולאחרונה עם כל הלחץ של תקופת המבחנים אני פשוט לא ישנה, אני נרדמת לשעה שעתיים ואז אני צריכה לקום ולחזור ללמוד ואני בקושי מתפקדת, אני מפחדת שזה ישפיע לי על הציונים ואז בעצם לא עשיתי כלום!
    איך אפשר להתמודד עם תקופות הלחץ והמחסור בשינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופת לחץ ומחסור בשינה

הוספת תגובה

• תקופת לחץ ומחסור בשינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/02/2012

שלום רב,
    את יכולה להתמודד בעזרת טיפול התנהגותי כגון בעזרת פסיכולוג.במידה ואין לך עתה זמן לזה, את יכולה להיעזר בכדורי שינה ורצוי בעלי טווח פעולה קצר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירן
    09/02/2012

כנראה שאין לי זמן עכשיו לטיפול פסיכולוגי וגם לא רואה את הצורך כי בעצם זה לא מצב קבוע אבל יש כדורים לשינה שהם קצרי טווח? צריך מרשם לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    09/02/2012

שלום,
    פני לרופא המטפל.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה

miri
    10/02/2012

מי כמוני יודעת שכשלא מצליחים לישון זה יכול לחרפן , ולא בצחוק,אנחנו עם לחוץ במדינה לחוצה במזרח תיכון לחוץ, וכל זה לא ממש תורם לשינה שלנו,אני למשל השתמשתי תקופה בכל מיני מוצרים טבעיים שאחרי זמן קצר חדלו מלעבוד, וכיום בתקופות לחוצות(לא כל הזמן בשום פנים)אני משתמשת בכדור שנקרא טונייט,שמאוד עוזר, ואחד הדברים שגרמו לי לבחור בו הוא שזה לא ממכר, ולי אישית זה חשוב, וזה ללא מרשם רופא אז אולי שווה לך לנסות,וכמובן כמו שאמרתי גם לחברה שהמלצתי לה לקחת תמיד לקרוא לפני שלוקחים את הדף שהחברה מצרפת כי זה תמיד חשוב!
    מקווה שתצליחי לישון כמו שצריך ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    10/02/2012

שלום,
    טונייט הינו תרופה מוכרת וידועה ממשפחת האנטיהיסטמינים שבמקורה הותוותה כטיפול באלרגיה ולה תופעת לואי היפנוטית, כלומר מרדימה. אכן אין צורך במרשם אלא שיש הנוטלים אותה וחשים נמנום וירידה בריכוז גם מעבר לשעות השינה. יש על כן להזהא במידה וכל הוא, בעיקר בעת נהיגה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו