בדיקת שינה לא מוצלחת.חייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שינה לא מוצלחת.חייב עזרה
    א
    17/02/2012

שלום. יש לי בעיית שינה מאז שאני זוכר את עצמי..לא מתעורר בבוקר לבד ועד היום צריך שיעירו אותי ..לא מתעורר מטלפון ולא משעון..יושן חזק מאוד ושקוע מאוד בתוך חלומות רבים שלדעתי מונעים ממני להתעורר כי השעון המעורר נכנס לי כחלק מהחלום ולא כמשהו שאמור להעיר אותי.וגם שאני כבר מתעורר אני עייף בצורה יוצאת דופן וכואבות לי מאוד העיניים. בדרך כלל אני באופן טבעי מתחיל להרגיש עייפות רק בסביובות 3 בלילה ולא לפני..ואז מן הסתם קשה לי לקום.אך גם שאני הולך לישון מוקדם..קשה לי מאוד לקום בבוקר גם אם ישנתי מספיק שעות.הלכתי למעבדת שינה ולא נרדמתי שם כל הלילה וישנתי שם רק שעה..וברגע שהרופא נכנס בבוקר לחדרי ישר התעוררתי כך שהבדיקה לא שיקפה כלום..ובכל זאת הרופא ערכה איתי שיחה והחליטה שיש לי שעון ביולוגי הפוך וכי קשה לי לקום בבוקר ואני מורגל ליהיות ערני בלילה ועייף ביום ורשמה לי תרופה - טיפות..לדעתי המופאתיות..לשינוי המצב..אך נסעתי לחו"ל לכמה חודשים וזנחתי את זה ולא לקחתי את התרופות..עכשיו חזרתי ואני מתלבט אם לבקש את התרופות ולהתחיל בטיפול שהייתי אמור להתחיל לפני הנסיעה, כי אני בספק שזו הבעיה שיש לי.. ואני לא רוצה סתםלקחת תרופות..אני חושב שיש סיכוי שזה בגלל דכאונות..כי יש לי דכאונות.. אך מה אני אמור לעשות ללכת לפסיכולוג וכיצד בדיוק זה יעזור לי ?שיחות עם פסיכולוג יפתרו לי דיכאונות של שנים?מבולבל ולא יודע מה עליי לעשות.2 בעיות שאיני יודע איך לפתור אותן..יש לציין שהבעיות בשינה הן קבועות..גם בתקופות שאני לא בדכאון. ושאני לוקח תרופות מרשם "דוסטינקס"(לטיפול בפרולקטינומה) תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת שינה לא מוצלחת.חייב עזרה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    20/02/2012

שלום רב,
    אני מניח שאתה מטופל במרפאה אנדוקרינולוגית. אי-לכך דווח שם על דכאונותיך ונדודי השינה שלך.
    לאחר מכן ניתן גם להיעזר בפסיכיאטר ולא בפסיכולוג, לפחות בשלב זה.
    בהמשך, אם יש חשד להפרעה בשעון הביולוגי, הרי שהבדיקה היא בדיקה ביתית למשך שבוע במכשיר הנקרא אקטיגרף. הבדיקה נעשית למשל ע"י צוות ביה"ח אסותא.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו