עייפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה
    27GIRL
    10/03/2012

היי...
    אני בת 27. ועייפה. עייפה כל הזמן! בין אם אני ישנה מספיק בלילה (7-8 שעות), ובין אם אני ישנה פחות (5-6 שעות), אני פשוט עייפה. קשה לי להתעורר בבוקר, אני מרגישה עייפות לאורך כל היום. כשאני מסיימת את העבודה ומגיעה הביתה (4 וחצי אחה"צ) אני כבר מותשת, ונלחמת בעצמי שלא להרדם לפחות עד סביבות השעה שבע, כי אני יודעת שאחרת לא אישן בלילה. בסוף השבוע אני ישנה בצהריים (בין שעתיים לארבע שעות...) ואז כמובן אני הולכת לישון בשעות הקטנות של הלילה.
    לא יודעת אם רלוונטי, אבל מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי תקופות של הרבה מאוד שעות שינה - ולחילופין - תקופות שמלוות בקשיים להרדם (על רק נפשי).
    אציין גם שאני סובלת מהשמנה רצינית, הפרעות אכילה, ותזונה מאוד לא מוצלחת.. (לא יודעת אם יכול להיות קשר).
    בכל מקרה, אני עייפה כל הזמן ובבדיקות דם לא נמצא הסבר.
    רעיונות כלשהם יתקבלו בברכה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה

הוספת תגובה

• עייפה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    10/03/2012

שלום רב,
    עודף משקלך יכול לגרום לישנוניות יתר באמצעות הפרעת נשימה אשר פוגעת באיכות השינה.
    עם זאת יתכן ויש גורם ארגאני כגון הורמונלי או נפשי הגורם גם לעודף משקלך, גם לישנוניות-היתר או הליאות. יתכן מאד ואת צריכה טיפול שורש אשר אמור לשנות את חייך ולהבריא אותך.
    את יכולה לפנות למרפאות העוסקות בהשמנה. שם יש צוות מומחים מתאים.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו