נדודי שינה כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה כרוניים
    גדעון
    13/03/2012

אני עובד סוציאלי בן 36 וחצי,סובל כ 18 שנים מנדודי שינה עם עליות וירידות.יש לי חרות ולחצים נפשיים שונים מהסיבה של חוסר הישגים .השינה תרמה המון לכך שאינני עובד בעבודה קבועה.לאחרונה נדודי השינה מחמירים ובמיוחד שאני עובד משמרות לילה מה שהפך לי את סדר היום.
    אני מיואש לגמרי מנושא השינה ויש לי פחדים ולחצים גדולים לפני שאני הולך לישון.אני חרד במיוחד אם יש לי למחרת מחויבות מסוימת ולכן אינני נרדם.
    אני פונה אליך בשאלה אם אפשר לייעץ לי על טיפול פסיכולוגי מתאים באזור הצפון.האם ישנו פסיכולוג שמתמחה בנדודי שינה.האם אני אמור לעשות שילוב בין טיפול פסיכולוגי לכדורים פסיכיאטיריים ולבקר אצל פסיכיאטר.הגעתי לדרגת ייאוש מכל הסיטואציה הזו ומקווה שתייעץ לי על טיפול הולם.
    יש לציין שעד כה לא פניתי לטיפול כי חשבתי לעצמי,הרי אני יודע על מה פסיכולוג ישוחח איתי כי למדתי ע"ס.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה כרוניים

הוספת תגובה

• נדודי שינה כרוניים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    17/03/2012

שלום רב,
    עליך לפנות לפסיכיאטר והוא המומחה אשר יכול להמליץ גם על פסיכולוג במסגרת הטיפול לו אתה זקוק.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו