ובכן, יש לי בעיות בשינה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ובכן, יש לי בעיות בשינה.
    עומר
    22/03/2012

אני רוצה להתנצל מראש על אורך ההודעה, ולהודות על הסבלנות...
    אני בת 23, יחסית בריאה (מלבד כולסטרול גבוה) ולא לוקחת תרופות למעט גלולות.
    מאז שהייתי ילדה תמיד היו לי בעיות בשינה שהתבטאו בכך שלוקח לי ברוב הימים הרבה זמן להרדם- כמה שעות ולעיתים ללא הצלחה- וכשאני ישנה יש לי סיוטים שגורמים לכך שאני אזוז הרבה במהלך הלילה ואתעורר מספר פעמים, לעיתים לפרקי זמן ארוכים. אולם הבעיה חריפה יותר בלילה, אם אני ישנה בבוקר אני ישנה קצת יותר טוב.
    מהלך חיי היה מורכב במקצת- ניצול מיני (אני יודעת על מה שקרה רק מגיל חמש והלאה), התמכרות לסמים אלכוהול ומשככי כאבים (הייתי בגמילה לפני שבע שנים, זה עזר), אשפוז פסיכיאטרי של שנה בעקבות המצב, ולאחרונה אחרי 14 שנים בטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי הפסקתי את הטיפול. מובן לי מדוע יש לי סיוטים, והדבר עוכל ועובד רבות בטיפולים, אך בעיית השינה מעולם לא נפתרה.
    ניסיתי תרופות סבתא, ניסיתי לעבוד לילות ולהפוך את מחזור השינה, ניסיתי כדורי שינה שהפסיקו להשפיע מהר יחסית, אך עדיין איני מצליחה לישון נורמלי.
    במהלך היום אני כל הזמן עייפה, בשעתיים הראשונות של הבוקר אני כמו זומבי, ובאוקטובר הקרוב אתחיל את התואר הראשון ואם לא אוכל לסדר את זה תהיה לי בעיה רצינית מאחר ואני נכנסת למסלול מצטיינים והדרישות יהיו גבוהות ושעות הלימוד רבות.
    אשמח על עצתך, כל עצה שהיא תתקבל בברכה.
    תודה ולילה טוב- עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ובכן, יש לי בעיות בשינה.

הוספת תגובה

• ובכן, יש לי בעיות בשינה. - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    28/03/2012

שלום רב,
    מן הראוי שתחזרי לפסיכיאטר והוא המכיר אותך יוכל להציע לך טיפול מתאים. נדודי השינה שלך הם פן אחד של בעיה בסיסית.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו