כדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה
    מאיר ו
    11/05/2007

אני בן 21...
    ואני סובל מבעיית הירדמות בלילות..
    אני מתקשה להירדם ולעיתים מעביר לילות שלמים כשאני שוכב במיטה וולא נרדם בכלל..
    יש לי מבחן חשוב בעוד כחודשיים ורציתי לדעת אם לפני המבחן מומלץ לי לקחת כדור שינה?
    יש לציין שהמבחן הוא ארוך(3 וחצי שעות) ואינטנסיבי ויש צורך בריכוז מקסימלי בו...
    האם הכדור שינה יפגע בריכוז שלי? או שעדיף לקחת אותו על תסריט שאני לא נרדם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה

הוספת תגובה

• קשיי הירדמות

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    11/05/2007

כדאי לברר מדוע יש לך קשיי הירדמות ולטפל בהתאם לגורם. לשם כך כדאי לפנות למכון שינה.
    באשר לשאלתך לגבי המבחן והלילה שלפניו: אין מניעה ליטול כדור שינה לפני המבחן או בכלל מדי פעם כאשר נדרש. אין זו המלצה לשימוש קבוע בכדורי שינה! עצתי לך להתייעץ עם רופא המשפחה איזה כדור שינה ליטול ולעשות ניסיון עם כדור זה באחד מסופי השבוע לפני המבחן, כאשר אין לך תכניות לבוקר שלמחרת, כדי לבדוק מה השפעתו עליך ואם יש תופעות לוואי כלשהן.

שיהיה בהצלחה!

ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו