מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפיצה מתוך שינהיהודה08/04/2012
שלום שמי יהודה בן 48 בשנים האחרונות פעם בתקופה כאשר אני מאוד עייף לעיתים אני מתעורר בקפיצה נוראית בהרגשה של חוסר דופק כמעט מוחלט מתיישב על המיטה בפניקה וסוטר על פרצופי או דופק על החזה על מנת כאילו לחזור לעצמי.זה לא קורה לי הרבה אבל שזה קורה זה דיי מפחיד.לעיתים זה מלווה בדופק מהיר המגיע לכמה דקות ו..בהרגשה לא נעימה ביד שמאל.התופעה הזו החלה אצלי לפני כ...8 שנים בעקבות ניתוח תוספתן שהסתבך..שזה קורה ההרגשה מאוד מפחידה של חוסר שליטה על הגוף קשה להסביר את ההרגשה המוזרה הזו והמפחידה מאוד.אשמח מאוד לקבל חוות דעת.תודה..דרך אגב עכשיו השעה 3/17 לפנות בוקר ולפני כ..שעה זה קרה לי פעמיים בהפרש של חצי שעה שלאחר מכו היתה לי תחושה לא נעימה בגוף של חולשה קצת דופק מין בוג של לחץ והצקה ביד שמאל וקצת פחד.דרך אגב בזמנו עברתי את כול הבדיקות הלב הרצויות והכול בסדר ברוך הש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצה מתוך שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין08/04/2012שלום רב,
סביר להניח שמדובר בהתקפי פניקה על רק מצב חרדה. פנה לרופא המשפחה אשר יתן לך טיפול מתאים.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)