קפיצה מתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצה מתוך שינה
    יהודה
    08/04/2012

שלום שמי יהודה בן 48 בשנים האחרונות פעם בתקופה כאשר אני מאוד עייף לעיתים אני מתעורר בקפיצה נוראית בהרגשה של חוסר דופק כמעט מוחלט מתיישב על המיטה בפניקה וסוטר על פרצופי או דופק על החזה על מנת כאילו לחזור לעצמי.זה לא קורה לי הרבה אבל שזה קורה זה דיי מפחיד.לעיתים זה מלווה בדופק מהיר המגיע לכמה דקות ו..בהרגשה לא נעימה ביד שמאל.התופעה הזו החלה אצלי לפני כ...8 שנים בעקבות ניתוח תוספתן שהסתבך..שזה קורה ההרגשה מאוד מפחידה של חוסר שליטה על הגוף קשה להסביר את ההרגשה המוזרה הזו והמפחידה מאוד.אשמח מאוד לקבל חוות דעת.תודה..דרך אגב עכשיו השעה 3/17 לפנות בוקר ולפני כ..שעה זה קרה לי פעמיים בהפרש של חצי שעה שלאחר מכו היתה לי תחושה לא נעימה בגוף של חולשה קצת דופק מין בוג של לחץ והצקה ביד שמאל וקצת פחד.דרך אגב בזמנו עברתי את כול הבדיקות הלב הרצויות והכול בסדר ברוך הש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצה מתוך שינה

הוספת תגובה

• קפיצה מתוך שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/04/2012

שלום רב,
    סביר להניח שמדובר בהתקפי פניקה על רק מצב חרדה. פנה לרופא המשפחה אשר יתן לך טיפול מתאים.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו