הפרעות שינה מילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה מילדות
    יגאל
    14/02/2008

אני בן 24 . מאז שאני זוכר את עצמי אני מתקשה לישון בלילות וההירדמות מאוד איטית וקשה. אני מתהפך מצד לצד ללא שקט ותחושת העונג של הישנוניות בלילה. כל תקופת הילדות פשוט חייתי עם הבעיה כי זה היה ניראה לי תקין והתפקוד לא היה משובש. עד שבגילאי 18 בערך זה התחיל להפריע מאוד . לפני כן הייתי אמנם לא יושן טוב אבל מבצע את מטלות היום כמו שצריך אבל ישנתי מעט . אבל מזה כמה שנים אחרונות אני כבר לא יכול . המצב הכללי שלי הוא ירוד מאוד. אני עדיש, לא מתקדם בחיים, כל הזמן עייף, כל יום זה "להעביר את היום" וזהו. נבדקתי פעמיים במעבדת שינה לפני שנה ששם נאמר שהשינה תקינה (לא הבנתי למה - וזה לא נכון, ישנתי שם גרוע והצבת ניראהע לי מזלזל מאוד). ובבדיקה שנייה של לפני כ4 חודשים נימצאו הרבה ליקויים על שינה לא רגועה רק שאני לא מוצא את הטפסים האלה.
    לפני כמה חודשים טופלתי ברמוטיב והדבר שיפר לי מאוד את השינה, התפקוד והחיים, כשהפסקתי ליטול אותם עדיין ישנתי טוב לתקופה של חודשיים ולאט לאט זה חזר לקדמותו. בפעם השנייה שהתחלתי ליטול הם לא עוזרים לי. מה ניתן לעשות , אין לי עוח לכלום, אני מיואש ותקוע בחיים בגלל זה... האם שורשה של הבעיה זאת טראומה פסיכולוגית בילדות שאני מודע לה ? אני מיואש וסובל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה מילדות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/02/2008

אם רמוטיב עזר לך בעבר נראה שהמקור לבעיית השינה נפשי.
    אני מציעה לך לפנות לייעוץ פסיכיאטרי. יש תרופות נוספות שעשויות לסייע לך.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו