מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה מילדותיגאל14/02/2008
אני בן 24 . מאז שאני זוכר את עצמי אני מתקשה לישון בלילות וההירדמות מאוד איטית וקשה. אני מתהפך מצד לצד ללא שקט ותחושת העונג של הישנוניות בלילה. כל תקופת הילדות פשוט חייתי עם הבעיה כי זה היה ניראה לי תקין והתפקוד לא היה משובש. עד שבגילאי 18 בערך זה התחיל להפריע מאוד . לפני כן הייתי אמנם לא יושן טוב אבל מבצע את מטלות היום כמו שצריך אבל ישנתי מעט . אבל מזה כמה שנים אחרונות אני כבר לא יכול . המצב הכללי שלי הוא ירוד מאוד. אני עדיש, לא מתקדם בחיים, כל הזמן עייף, כל יום זה "להעביר את היום" וזהו. נבדקתי פעמיים במעבדת שינה לפני שנה ששם נאמר שהשינה תקינה (לא הבנתי למה - וזה לא נכון, ישנתי שם גרוע והצבת ניראהע לי מזלזל מאוד). ובבדיקה שנייה של לפני כ4 חודשים נימצאו הרבה ליקויים על שינה לא רגועה רק שאני לא מוצא את הטפסים האלה.
לפני כמה חודשים טופלתי ברמוטיב והדבר שיפר לי מאוד את השינה, התפקוד והחיים, כשהפסקתי ליטול אותם עדיין ישנתי טוב לתקופה של חודשיים ולאט לאט זה חזר לקדמותו. בפעם השנייה שהתחלתי ליטול הם לא עוזרים לי. מה ניתן לעשות , אין לי עוח לכלום, אני מיואש ותקוע בחיים בגלל זה... האם שורשה של הבעיה זאת טראומה פסיכולוגית בילדות שאני מודע לה ? אני מיואש וסובל מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר14/02/2008אם רמוטיב עזר לך בעבר נראה שהמקור לבעיית השינה נפשי.
אני מציעה לך לפנות לייעוץ פסיכיאטרי. יש תרופות נוספות שעשויות לסייע לך.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)