בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    בר
    06/05/2012

יש לי בעיה להירדם בלילות.אני יודעת שזה פסיכולוגי כי זה נובע מעצם המחשבה ש"אני חייבת להירדם כי מחר אני צריכה לקום מוקדם ויש לי יום ארוך לפני."
    לפעמים זה מתבטא אצלי בלחצים בחזה וקושי לישון.ניסיתי לעבוד על עצמי ולא להילחץ אבל זה לא עזר,אוטומטית יש לי לחצים בחזה כשאי חושבת על השינה.
    חשוב לי לציין שזה לא קורה לי כל יום,בעיקר לאחרי ימי חופש כמו שבת וכדומה.
    ניסיתי לקחת טיפות טבעיות כמו ולריאן וכדומה.העניין הוא שלפעמים הן משפיעות עלי ולפעמים לא.

יש תרופות טבעיות אחרות שמומלצות?
    אם אני אלך לרופא משפחה,יש לו סמכות לתת לי מרשם לכדורי שינה?

תודה רבה,
    שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    06/05/2012

שלום,
    מה זה "תרופות טבעיות? ומה היתרון שבהן?
    אם את במתח כדאי לפתור את הבעיה היסודית. בכל מקרה רופא המשפחה יוכל להועיל בעצה ובמידת הצורך בכדור שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות טבעיות

בר
    06/05/2012

"תרופות טבעיות" הכוונה לתרופות כגון:ולריאן,רגיעון וכדומה..תרופות שאפשר להשיג ללא מרשם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות טבעיות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    07/05/2012

שלום רב,
    נורופן, אקאמול ועוד תרופות אחרות ניתן להשיג ללא מרשם רופא, אז האם הן "טבעיות"? מדוע את שאינך בעלת מקצוע וחסרת ידע ולו בסיסי בתחום, מלעיטה את עצמך בתרופות במקום לפנות לרופא?
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו