כדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה
    ציקי
    08/05/2012

שלום אני סטודנט ויש לי בעיה שלפני מבחנים אינני מצליח להירדם מהלחץ. כמובן שלא ישנת צהריים לפני ושלא שתיתי קפאין , וכמובן שאנני לוקח ריטלין באותו יום שלפני . ניסיתי תרופות טבעיות ושום דבר לא עוזר .

איזה כדור שינה מומלץ לקחת ערב לפני , ושלא יעשה תופעת לוואי של הנגאובר. יום למחרת ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/05/2012

שלום,
    פורומים משמשים למידע ולא כמרפאות לטיפול.
    פנה לרופא המשפחה שלך.
    בברכה
    פרופ'יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי שינה

שלי
    10/05/2012

אני יכולה להמליץ לך מניסיון שלי על טונייט, אני גם לוקחת אותו בתקופות מבחנים לחוצות.. מה שכן אני ממליצה לך לקחת אותו כמה ימים לפני המבחן כדי לראות איך הוא משפיע עלייך לפני..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    10/05/2012

שלום רב,
    טונייט הינו כדור שינה טוב. אלא שיש הנוטלים אותו ממשיכים לסבול מישנוניות יתר למחרת בבקר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו