מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעקות מתוך שינה, תנוחות שינה מוזרותאנונימי26/05/2012
שלום לפרופ',
אני בן 17, והוריי מדווחים מדי כמה חודשים שאני צועק מתוך שינה בלילה, בהתחלה כשהם מדברים על כך אינני זוכר דבר, אבל לאט לאט אני נזכר, ומה שאני זוכר הצעקות תמיד נגמרות בגלל חלום על דבורים. זה נמשך כבר מספר שנים, וזה קורה אחת לכמה חודשים. האם אתה יודע מה גורם לתופעה זו? חשוב לציין שזה לא "סיוט לילה" כי אני זוכר תחושת פחד או סיוטים מהחלומות האלו. הדבר היחידי שאפיין אותם זה תמיד שיש בהם דבורים. ורק בחלומות האלו אני צועק, לא בשום מקרה אחר.
עוד דבר -
הוריי נוהגים לציין כי הם מוצאים אותי (בשעות הבוקר המוקדמות, כשהם מתעוררים לפניי) כיאלו אני ישן בתנוחת מתפלל, דהיינו - תנוחה שבה אני מכסה את עייני עם שני ידיי. זה נורא מפחיד אותם לטענתם, והם לעיתים מנסים למנוע ממני לישון בתנוחה הזאת. (כמובן שאז הם מפריעים לשינה הרציפה שלי וכל היום אני ניהיה עייף ועצבני). גם תופעה זו נמשכת כבר מספר שנים.
האם יש הסבר לתופעות המוזרות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מצב בריאותי...
אנונימי26/05/2012חולה בתת פיעלות של בלוטת התריס, נוטל אלטרוקסין מדי יום.
יש בעיה בגיד אכילס שעקב כך נותחתי ברגל למען הארכת הגיד.
לגביי השאר- בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקות מתוך שינה, תנוחות שינה מוזרות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין26/05/2012שלום רב,
אתה זקוק לברור כולל בידי פסיכיאטר ובדיקת שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)