שינה חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה חלשה
    מאיר
    13/06/2012

שלום וברכה אני לומד במכינה קדם צבאית ולכן אני עם עוד 4 חברים לחדר זה מחולק ככה שיש שני חדרי שינה, חדר גדול שיש בו שלושה ילדים וחדר קטן שאני נמצא בו עם עוד אחד, עכשיו החדר שאני ישן בו לא כלכך אטום בגלל שכשעשו אותו סגרו מהסלון עוד חדר עם גבס והגבס לא מגיע ממש על התקרה ככה שנדמה שכשמדברים בסלון בעצם מדברים אצלי במיטה.. יש לי שינה מאוד מאוד חלשה לוקח לי להרדם מינימום חצי שעה וכשסופסוף אני נרדם, מספיק שנכנסים לדירה וטורקים את הדלת אני מתעורר או כשחבר'ה יושבים בסלון ומדברים אני מתעורר.. זה כאילו כשיש רעש האזניים שלי מתאמצות לקלוט כל מה שקורה מסביב ואני ישן עם אטמי אוזניים חד פעמיים..וכשאני מנסה לחזור לישון אחרי שאני מתעורר יכול לקחת לי גם שעתיים, עד שאני נרדם..כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה חלשה

הוספת תגובה

• שינה חלשה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/06/2012

שלום,
    אתה יכול להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי הניתן למשל במעבדת השינה "אסותא". בקש הפניה..
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו