עייפות כרונית ותשישות כבר מספר שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות כרונית ותשישות כבר מספר שנים
    חגי
    14/06/2012

אני בן 23 מאמן כושר צעיר ונמרץ שמתאמן כ-3 פעמים בשבוע. מאז הצבא (גיל 19 בערך) החלה אצלי תשישות לא מוסברת ברמה כזו שלפעמים אני מרותק למיטה או במקרים פחות חמורים קושי ביכולת לכווץ אגרוף, קושי בריכוז וקושי גדול בתפקוד הכללי. בבדיקות דם התגלה שחסר לי באופן משמעותי B12 וחומצה פולית. בנוסף שני הנגיפים CMV EBV חיוביים. אין לי סימנים למחלת הנשיקה ואני לא זוכר שהיו לי בעבר. אני זוכר גם שהיה לי בעבר מין שיתוק בבוקר לפני שאני קם (אותו שיתוק שבת ה16 סיפרה עליו בערך), אבל כבר שנתיים לפחות שזה לא קורה. כיום אני נוטל את התרופות כדלהלן: B12 וחומצה פולית, חיסונית אדפטוגן, גדילן (צמח לניקוי רעלים בכבד), B קומפלקס, פיטוקלין, גלמוסטופ, מגנזיום.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות כרונית ותשישות כבר מספר שנים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    15/06/2012

שלום רב,
    אתה זקוק להערכה מקצועית בידי מומחה והפסקת ה"טיפולים" שהם ככל הנראה שרלטניים ואין לדעת מה הם ההשלכות שלהם.
    אתה זקוק לברור רופא פנימי ונוירולוג בשלב ראשון..
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות כרונית ותשישות כבר מספר שנים

חגי שפירא
    15/06/2012

א. למה להפסיק לקחת תרופות שהן מן הצומח, תרופות שלקחתי מחנות טבע ולאחר התייעצות ארוכה עם הנאטורופותית? הרי אם זה לא מועיל זה בטח לא מזיק לנקות את הכבד למשל, להוסיף מגנזיום, להרוג פרזיטים שגם ככה קיימים באוכלוסיה או תרופה לחיזוק המערכת החיסונית?

ב. מה לדעתך הבעיה שלי? תן לי כיוון חשיבה מסויים כדי שאוכל להכווין את הרופאים הרי ביצעתי בדיקת שרירים ועצבים ויצא תקין וקרוב משפחה שלי הוא רופא פנימי שמודע לבעיה שלי אך טרם עלה על איזשהו פיתרון.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות כרונית ותשישות כבר מספר שנים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    16/06/2012

שלום רב,
    האם אתה כלל יודע מה זה נאטורופטיה? אם היית יודע במה מדובר היית מתבייש לספר שהתייעצת עם "יועץ" כזה והזהר מהחומרים הללו שודאי יכולים גם להזיק.
    במידה ורופא פנימי ונוירולוג אישרו שאין בעייתך בתחומם, מן הראוי לפנות לפסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו