אני סובל מהפרעות שינה מזה כשנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובל מהפרעות שינה מזה כשנתיים
    שמואל
    07/07/2012

אנא הקדש מזמנך לבחון את בעייתי: אני בן 23 והשתחררתי לפני כחודש וחצי. בצבא התחילו הההפרעות השינה רק בלילות שבהן ישנתי בבסיס, לקח לי מלא זמן להרדם וגם הייתי קם מוקדם . בבית הכל היה טוב ויפה, הייתי נרדם בשעות סבירות של 10-11 בלילה מול הטלויזיה בעיקר, פשוט מרגיש את העיניים נעצמות ואי אפשר להלחם בזה, נרדם ויושן 8-9-10 שעות שינה. לאט לאט זה זלג לבית וגם בבית התחילו אותם בעיות כמו בצבא. הופנתי לנוירולוג והתחלתי טיפול עם אלטרול עד שהגעתי ל-50 מ"ג וזה לא נחל הצלחה. השתחררתי מהצבא בלי מענה לבעייתי. קיבלתי אמביין מהרופא משפחה שעוזר לי להרדם, בלעדיו יכולות לעבור 3 שעות בקלות עד שאני מצליח להרדם, הראש פשוט מוצף במחשבות והלב דופק. עם האמביין עדיין יש מחשבות אבל בראש רגוע יותר וההרדמות קצרה יותר. הבעיה עם האמביין היא למרות שהוא משרה שינה, אני קם קבוע בסביבות 5 לפנות בוקר, אחרי שנות שינה מעטות. 4-5 ש' שינה. ובנוסף לכל זה הכי מציק לי שיש לי הרגשה של "לא בא לי לישון", ההרגשה הזאת לא עוזבת אותי, וזה מתבטא בכך שבמקום ללכת לישון ב-10 בלילה, אני מושך את זה עד 2 בלילה. אתה מבין? בינתיים יש לי תור למרפאת שינה בעכו בסוף אוגוסט, אבל מה אני עושה עד אז? יש לך דגשים שיכולים לעזור לי ?, אולי כמו להעלות את המינון של האמביין לשני כדורים לפני השינה, או לנסות תרופה אחרת שתשפיע עלי כמו האמביין אבל לא עד 5 לפנות בוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני סובל מהפרעות שינה מזה כשנתיים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    07/07/2012

שלום רב,
    הנך סובל מנדודי שינה ולכן הבדיקה במעבדת השינה לא תתרום דבר ואין צורך בה.
    פנה לפסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, למי אפשר לפנות בנושא? ללכת

שמוליק
    07/07/2012

לרופא משפחה והוא כבר יכוון אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו