בא לי לבכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בא לי לבכות
    אני
    08/07/2012

אני בתקופת מבחנים כרגע וחייבת לציין שרבה המון עם אמי. אך אני לא מרגישה בסטרס מי יודע מה.
    הגעתי למצב שאני לא נרדמת בלילה. כל הלילה. ורק לקראת שעות הבוקר אני נרדמת והשינה שלי היא לא שינה. הקצת שאני ישנה מלווה ביקיצות והתעוררויות כל שעה.
    אולי זה פסיכולוגי? כי אני מפחדת מהלילות פחד מוות. מפחדת לא להירדם. מתהפכת כל הלילה וזה מגיע למצב שאני בוכה בלילה כי אני לא מצליחה להירדם.
    אני מרגישה עייפות מטורפת אך לא יכולה להירדם. עיניים שלי עייפות אך אני לא מצליחה לישון. זה כל כך מדכא... אני צריכה את הכוחות האלה ללימודים ואין לי.....
    אני כל כך אובדת עצות. אני בת 22 בסה"כ.
    אני שינה לא טוב כבר מלפני חמישה חודשים אבל בשבועיים האחרונים זה פשוט התדרדר....תעזרו לי בבקשה. אמא שלי חושבת שאני מכניסה לעצמי לראש דברים ושאני לא שפוייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בא לי לבכות

הוספת תגובה

• בא לי לבכות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    09/07/2012

שלום רב,
    בעייתך היא נפשית ומן הראוי שתשתפי את הוריך בפחדים ובלחץ שבו את נתונה.
    ההורים יפנו אתך לייעוץ מקצועי.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטודנטית שמבינה אותך

אורלי
    16/07/2012

אני לעומתך בסטרס מטורף בתקופות מבחנים... הגעתי למצב שימים שלמים אני לא מצליחה להירדם ובמקביל גם לא מצליחה לתפקד.
    אני לא חושבת שזה פסיכולוגי ואם תסתכלי בפורומים השונים תוכלי לראות שיש הרבה כמונו שסובלים מהפרעות שינה (בעיקר בתקופות לחוצות).
    כל ההרגשות האלה שתיארת, עיניים עייפות, תשישות וכו' גם אני הרגשתי אבל אחרי שעשיתי בדיקה וראיתי שזה יחסית נורמלית התחלתי לקחת כדורי שינה (רק לתקופה הזו של המבחנים) שבאמת עוזרים לי להירדם, טונייט אם את מכירה. אני לא חושבת שאת מכניסה לעצמך דברים לראש ושאת לא שפויה, תסבירי לאמא שלך שזה המצב ושאת לא יחידה בעולם שמרגישה כך ואם יש צורך באמת תשתמשי בכדורים. כל עוד זה לא ממכר אין בזה משהו רע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו