מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד נשימה וחנק תוך כדי הליכהאלון19/07/2012
שלום רב
לפני מס ימים הלכתי עם עובד שלי ולקוחות עלהמדרכה ופתאום נשמתי טיפת רוק ניסיתי להשתעל אך לא הצלחתי להציא או להכניס אויר חנק מוחלט, הזמינו לי אמבולנס, הפנים הלבינו מסביב לשפתיים היה לי לבן וכמעט התעלפתי, לאחר כדקה חזרה הנשימה.
מה אני אמור לעשות עם זה איך להמנע מזה ממה זה נובע והאם יש דרך לעזור לעצמי במקר ה חוזר ונורא כזה חלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד נשימה וחנק
פרופ' יהודה פ20/07/2012שלום רב,
במצב כזה יש להירגע והתופעה תחלוף. אין בה כל סכנה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך דוקטור
אלון20/07/2012האם זה נכון גם אם יש לי CLBBB גם המאמץ וגם במנוחה ועברתי צינטור (תקין)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם עברתי צינטור וCLBBB.ומפעם לפע
אלון20/07/2012ומפעם לפעם קורה גם בשינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם עברתי צינטור וCLBBB.ומפעם לפע - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין20/07/2012שלום רב,
כפי שציינתי אין מדובר בתופעה מסוכנת כלל וכלל. הרגע\ התופעה תחלוף ותוכל לנשום.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פינקלשטיין תודה רופא אחר אמר
אלון20/07/2012מתנצל על הפניה בתואר דר' קודם. תודה רבה רבה !!!על ההרגעה , עברתי המון רופאים ואחד מהם (נוירולוג) אמר לי שפשוט יכולתי למות מזה וזה עלול לקרה שו בואין מה לעשות חוץ מלהתפלל (כשאני נושם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פינקלשטיין תודה רופא אחר אמר - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין20/07/2012שלום רב,
כפי שציינתי אין בתופעה זו כל סכנה ודי להרגע כדי שתוכל לנשום ללא בעיה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פינקלשטיין תודה רבה רבה!!!
אלון20/07/2012כן יירבו כמוך. יחס רגישות ומקצועיות תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)