מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישנוניות יתר שנים רבותשירן24/07/2012
היי,
אני בת 27, בריאה ללא מחלות רקע.
יש לי תאומות בנות 1.3 חודשים.
ברור שמאז שנולדו השינה שלי לא כמו שהייתה, אך הבעיה שלי מלווה אותי ב6 שנים האחרונות לפחות.
לא משנה כמה אני ישנה בלילה 12 שעות או 6 שעות אני מתקשה לקום מהמיטה ורוצה רק להמשיך לישון כל היום.
גם עכשיו בימים שאני לא עובדת אני שמה את הילדות במעון וחוזרת הביתה לישון- רוצה להשלים 2-3 שעות שינה ולקום לסידורים ומוצאת את עצמי קמה אחרי 6-7 שעות שינה (שנת בוקר).
קשה לי לקום בבוקר לעבודה, לפעמים אני פשוט מוצאת דרך לא ללכת לעבודה ומעדיפה להמשיך לישון.
קשה לי להתנהל ככה בחיי היום יום ומנסה למצוא לזה פתרון.
אני רוצה לקום בבוקר כמו כולם ולהרגיש רעננה, אני כל בוקר קמה בכוח לעבודה ומרגישה עייפה כל היום.
החיים שלי נהרסים בגלל הרצון לישון כל הזמן, האם זה נורמלי?
האם הבעיה היא פסיכולוגית? או שמה רפואית?
נעשו בדיקות דם-
יש לי חוסר בפריטין 8
ויטמין b12 219
שאר הבדיקות תקין.
האם מעבדת שינה זה הפתרון שלי?
ואם כן איזו הפניה לבקש מרופאת המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנוניות יתר שנים רבות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין24/07/2012שלום רב,
את החסר בפריטין ובויטאמין יש למלא. אין לי נתונים ע"מ לומר לך באם הבעיה נפשית או "גופנית". צריך לבצע ברור מתאים. בקשי הפניה לבדיקה במעבדת שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- האם אתה עובד עם כללית?
שירן24/07/2012ראיתי שאתה מקבל בפתח תקווה, רציתי לדעת אם יש לך הסדר עם כללית?
אם כן אקבע אלייך תור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- האם אתה עובד עם כללית? - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין24/07/2012הביקור עולה 1000 ש"ח וההחזר של "מושלם" 600 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)