עיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיפות
    גל
    03/08/2012

תודה רבה על התשובה, כמו שהמלצת הלכתי לרופאת המשפחה שלי והיא אמרה שאין מה לעשות לגבי העיפות ושהדבר היחיד הוא כדורים נגד דיכאון .אני לא יודע מה לעשות ולהמשיך במצב כזה אין לי כוח ואני לא יכול . אשמח לדעת מה כן אפשר לעשות ואיך כן להתגבר על העיפות(מצב זה גורם בין היתר גם לעצבים לחץ וחוסר שקט)
    בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיפות

הוספת תגובה

• עיפות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    06/08/2012

שלום רב,
    באם הנך סובל מדכאון הרי שהטיפול נחוץ ומטרתו לפתור את הבעיה היסודית שנדודי השינה הם פן אחד שלה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה

גל
    06/08/2012

בהמשך להודעה, הבעיה היא לא דיכאון. הבעיה היא שאני מחלים ממחלת הנשיקה(שעדיין נמצאת אצלי בגוף), אני כל הזמן עייף (עיפות כרונית) וחוץ מכדורי דיכאון ואו גינקו בילובה רופא המשפחה לא רוצה /יודע /יכול להמליץ על שום דבר אחר.
    לפעמיים מרוב עיפות אני לא מצליח לישון.
    זה מפריע לי מאוד אני הולך לישון עייף ואני קם עייף (אני עוסק בפעילות גופנית) מה אני יכול לעשות לקחת ע"מ לצאת מזה ולחזור לחיים רגילים אשמח מאוד לתשובה והכוונה ע"מ לחזור לשיגרה .
    בתודה מראש.
    ובנוסף יש לי גם בעיה בבלוטת התריס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/08/2012

שלום רב,
    אין בידי את הנתונים המלאים ולא ניתן כך לטפל באינטרנט.
    עם זאת אם "כדורי דיכאון " או גינקו בילובה עוזרים אז סביר להניח שמדובר בדיכאון ולכך יש מומחים.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו