מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור שינה לפני מבחןאור נוגה18/08/2012
שלום, אני אור בת 22 .
בעייתי היא ששעות השינה שלי נורא הפוכות .אני מתקשה לישון לפני השעה 4:00 לפנות בוקר ולקום לפני 12 בצהריים. הבעיה נמשכת כבר מספר רב של שנים.
נטלתי "סטילנוקס" בהוראת הרופאה עשרה ימים על מנת לסדר את השעות שינה אך ללא הצלחה...בימים שאני נוטלת אני ישנה שעות נורמליות אך לאחר עשרה ימים הכל חזר להיות כפי שהיה.
כתוצאה מהבעיה יש לי קושי רב מאוד לתפקד בבוקר ! לפני השעה 12:00 והתחושה היא כאילו זה אמצע הלילה בשבילי.
בעוד כחודש אני נבחנת לבחינה הפסיכומטרית שלשמה אני צריכה לקום בשעה 7:00 בבוקר וכמובן שלישון ב4:00 בבוקר לא בא בחשבון, אני לומדת קשה וצריכה לקבל ציון מאוד גבוה על מנת להתקבל לרפואה ולכן חשובה לי חוות דעתך.
אינני רוצה ליטול סטילנוקס לפני כיוון שהכדור עושה לי למחרת בבוקר כאבי ראש.
האם ישנו כדור ללא תופעת לוואי שאוכל לקחת באופן חד פעמי לפני המבחן?
תודה מראש אור נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה לפני מבחן - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין20/08/2012שלום רב,
הטיפול הרצוי במצב זה הוא באמצעות מלטונין. אלא שאת צריכה מענה מיידי. מאחר וכאשר נוטלת סטילנוקס התוצאה הייתה חיובית, קחי סטילנוקס והצליחי בבחינה. אח"כ התחילי טיפול במלטונין.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)