מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפיצות בעת הרדמותרותם18/08/2012
לאחרונה החלו לי קפיצות של שרירים מסוימים בעיקר כשאני מנסה להרדם וממש לקראת שלב חלימה
לא מדובר בקפיצה עקב תחושת נפילה המוכרת לי, אלא קפיצות די אינטנסיביות של אצבע, של כף רגל וכו
ההפרעה ממש מונעת ממני להרדם
מה יכולה להיות הסיבה, ומה הטיפול המוצא במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאני סובלת ממשהו דומה...
ניני19/08/2012הי אלון, קפיצות השרירים שאתה מתאר קורות גם לי, בדיוק בשלב תחילת החלימה. לפעמים גם קורה לי שאני מתעוררת כמו בבהלה בשלב זה (ללא קפיצה של שריר מסוים). הקפיצות האלו יכולות לחזור על עצמן בזו אחר זו ממש עשרות פעמים (הירדמות, קפיצה, הירדמות, קפיצה וחוזר חלילה), לפעמים אפילו שעות..
(במקרים כאלו אני פשוט לוקחת כדור שינה).
זה קרה לי פעמיים או שלוש בשנתיים האחרונות, כל פעם נמשך מספר ימים ואז עבר מעצמו...בכמה ימים האחרונים זה שוב קורה לי, זה מתסכל בצורה בלתי נסבלת (מניחה שאתה יודע עד כמה) ואני מחכה בקוצר רוח שיעבור כבר..
בכל אופן, אני מחפשת הסברים ופתרונות כרגע (כי אין לי שמץ של מושג מה פשר התופעה הזו, ואתה האדם הראשון שאני שומעת שגם סובל מזה). אם יהיה לי מידע רלוונטי אחלוק אותו איתך ואשמח אם תעשה אותו הדבר... אני מניחה שזה יוכל לעזור לשניינו... בהצלחה!
נ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)