קפיצות בעת הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות בעת הרדמות
    רותם
    18/08/2012

לאחרונה החלו לי קפיצות של שרירים מסוימים בעיקר כשאני מנסה להרדם וממש לקראת שלב חלימה
    לא מדובר בקפיצה עקב תחושת נפילה המוכרת לי, אלא קפיצות די אינטנסיביות של אצבע, של כף רגל וכו
    ההפרעה ממש מונעת ממני להרדם
    מה יכולה להיות הסיבה, ומה הטיפול המוצא במקרה כזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות בעת הרדמות

הוספת תגובה

• אני חושבת שאני סובלת ממשהו דומה...

ניני
    19/08/2012

הי אלון, קפיצות השרירים שאתה מתאר קורות גם לי, בדיוק בשלב תחילת החלימה. לפעמים גם קורה לי שאני מתעוררת כמו בבהלה בשלב זה (ללא קפיצה של שריר מסוים). הקפיצות האלו יכולות לחזור על עצמן בזו אחר זו ממש עשרות פעמים (הירדמות, קפיצה, הירדמות, קפיצה וחוזר חלילה), לפעמים אפילו שעות..
    (במקרים כאלו אני פשוט לוקחת כדור שינה).
    זה קרה לי פעמיים או שלוש בשנתיים האחרונות, כל פעם נמשך מספר ימים ואז עבר מעצמו...בכמה ימים האחרונים זה שוב קורה לי, זה מתסכל בצורה בלתי נסבלת (מניחה שאתה יודע עד כמה) ואני מחכה בקוצר רוח שיעבור כבר..
    בכל אופן, אני מחפשת הסברים ופתרונות כרגע (כי אין לי שמץ של מושג מה פשר התופעה הזו, ואתה האדם הראשון שאני שומעת שגם סובל מזה). אם יהיה לי מידע רלוונטי אחלוק אותו איתך ואשמח אם תעשה אותו הדבר... אני מניחה שזה יוכל לעזור לשניינו... בהצלחה!
    נ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו