מתעוררת בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעוררת בלילה
    שוש
    23/08/2012

אני בת 61. חייתי עם בן זוג וישנתי נהדר. בשלב מסוים הוא התחיל לנחור, וזה מאוד הפריע לי, בעיקר גרם לי להתעורר בלילה ולא להצליח להרדם חזרה. לפני כמה חודשים הוא עזב, ואני עדיין מתעוררת בלילה, ולא מצליחה להרדם. יש לילות שאני מדליקה טלוויזה, שמרדימה אותי, ואני מצליחה לישון עוד כמה שעות, יש לילות שאני מתעוררת ב 3 ולא מצליחה בשום פנים ואופן להרדם חזרה. ניסיתי ואבן, שישר מפיל אותי, אבל לא משפר את רצף השינה. ניסתי מלטונין במשך כחודש, שום כלום. חשוב לציין שאני עובדת, כך שאין לי השלמת שעות במשך היום. נראה לי שדי הסתגלתי, ואני פשוט חיה את החיים בלי שינה. יחד עם זאת נראה לי שזה פוגע בבריאות לטווח רחוק. רופא המשפחה לא מאוד התרגש, הציע כדורי שינה, בינתיים אני מוותרת. יש עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעוררת בלילה

הוספת תגובה

• מתעוררת בלילה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    24/08/2012

שלום רב,
    הרקע לנדודי השינה שלך הוא מתח נפשי כזה או אחר. רצוי לפתור את הבעיה היסודית ואז הפן הזה יסתדר מאליו. אם אינך מסוגלת, אז בינתיים כדור שינה יועיל כדי שתוכלי לתפקד.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו