מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום , ותודהצ'יפופו30/08/2012
בת 42 , מעולם לא ישנתי טוב ולא עשיתי שום דבר בנושא.
זה הגיע לכך , שעברתי תאונה עקב חוסר שינה מתמשך (תאונת אופנים לא נעימה , שבה נשברו לי שינים קדמיות :( )
כרגע אמא לתינוקת בת שנה ורבע .
היא גם מתעוררת לעיתים תכופות יחסית (פעם-שלוש פעמים בלילה) ולבסוף ישנה איתי.
אני מניקה.
אני עוברת כרגע תקופה קשה .
1.אלו דברים טבעיים יעזרו לי לישון?
אני שותה קפה-שניים ביום . לרוב שותה תה קמומיל לפני השינה (לא עוזר)
חוששת לקחת תרופות עקב ההנקה.
2. האם מלטונין זה חומר טבעי , והאם כדאי לי לחפש אותו בבית מרקחת?
3. אולי יש את החומר הזה במזונות מסוימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום , ותודה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין30/08/2012שלום רב,
נטילת מלטונין אסורה בעת הנקה. עם זאת במסגרת הסדר שאת צריכה לעשות בחיים הרי שהפסקת ההנקה תועיל לך ולתינוקת שלך.
ילדתך צריכה בגיל זה לישון כל הלילה, ובמיטתה ולא אתך. ההנקה מפריעה לה ולך ואיננה מועילה בגיל זה.
לאחר הפסקת ההנקה אם תמשיכי לסבול מנדודי שינה הרי שתזדקקי להערכה מליאה וטיפול בהתאם.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)