מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפותנועה04/09/2012
צהריים טובים
כבר תקופה של שבועיים-שלושה שאני מרגישה עייפות וחולשה נוראית, יש לילות שאפילו אני סובלת מנדודי שינה וזה משפיע לי למחרת על כל היום וגם על המצב רוח (עצבנית יותר וחסרת סבלנות).
רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע? האם חסר לי ויטמין כלשהו בגוף? יש לציין שזה לא קרה לי בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין04/09/2012שלום רב,
הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות.
פני לרופא שלך והוא ידע מה לברר. אם בסופו של ברור לא ימצא מענה שובי-נא אלינו.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
הודיה06/09/2012חשוב שתעשי בדיקות דם מקיפות כי יכול להיות שיגלו משהו ואז תוכלי לטפל. הנה, אצלי מצאו בבדיקות דם לא מזמן חוסר בויטמין B והתחלתי לקחת בעקבות זה קופמלקס ויטמין B של סולגאר ואני לוקחת כבר תקופה של חודש בערך אבל מרגישה שיפור. הרבה פחות עייפה, מצליחה להחזיק עד סוף היום.. עוד מעט אני אחזור לעשות בדיקות דם כדי לראות אם יש שיפור בתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר ירון חביב08/09/2012ישנן סיבות רבות לעייפות
הסיבה הנפוצה ביותר היא דווקא חוסר שעות שינה - גופנו מותאם ל 7-9 שעות שינה
פחות מזה יכול לגרום לעייפות, סיבות נוספות כוללות אכן חוסר בויטמינים בעיקר ממשפחת B, תת פעילות של בלוטת התריס, שינויים הורמונלים, זיהומים ויראלים ואחרים וכמובן הפרעות שינה כולל הפרעות נשימה חסימתית.
אני מסכים עם קביעתו של פרופ' פינקלשטיין - יש להגיע לרופא משפחה לבדיקות דם על מנת לשלול חוסרים וכדומה לעייפות, יש לארגן את שעות השינה בצורה טובה ולאחר מכן ניתן לחפש סיבות נוספות לעייפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)