עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות
    נועה
    04/09/2012

צהריים טובים
    כבר תקופה של שבועיים-שלושה שאני מרגישה עייפות וחולשה נוראית, יש לילות שאפילו אני סובלת מנדודי שינה וזה משפיע לי למחרת על כל היום וגם על המצב רוח (עצבנית יותר וחסרת סבלנות).
    רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע? האם חסר לי ויטמין כלשהו בגוף? יש לציין שזה לא קרה לי בעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

• עייפות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    04/09/2012

שלום רב,
    הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות.
    פני לרופא שלך והוא ידע מה לברר. אם בסופו של ברור לא ימצא מענה שובי-נא אלינו.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

הודיה
    06/09/2012

חשוב שתעשי בדיקות דם מקיפות כי יכול להיות שיגלו משהו ואז תוכלי לטפל. הנה, אצלי מצאו בבדיקות דם לא מזמן חוסר בויטמין B והתחלתי לקחת בעקבות זה קופמלקס ויטמין B של סולגאר ואני לוקחת כבר תקופה של חודש בערך אבל מרגישה שיפור. הרבה פחות עייפה, מצליחה להחזיק עד סוף היום.. עוד מעט אני אחזור לעשות בדיקות דם כדי לראות אם יש שיפור בתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר ירון חביב
    08/09/2012

ישנן סיבות רבות לעייפות
    הסיבה הנפוצה ביותר היא דווקא חוסר שעות שינה - גופנו מותאם ל 7-9 שעות שינה
    פחות מזה יכול לגרום לעייפות, סיבות נוספות כוללות אכן חוסר בויטמינים בעיקר ממשפחת B, תת פעילות של בלוטת התריס, שינויים הורמונלים, זיהומים ויראלים ואחרים וכמובן הפרעות שינה כולל הפרעות נשימה חסימתית.
    אני מסכים עם קביעתו של פרופ' פינקלשטיין - יש להגיע לרופא משפחה לבדיקות דם על מנת לשלול חוסרים וכדומה לעייפות, יש לארגן את שעות השינה בצורה טובה ולאחר מכן ניתן לחפש סיבות נוספות לעייפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו