מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    דור
    23/09/2012

שלום.
    אספר בקצרה את המקרה שלי. אני בן 23. מאז ומתמיד בעל שעות שינה דפוקות אך מתפקד כרגיל כמו שאר בני האדם. תמיד תפקדתי על שעתיים-שלוש של שינה בלילה, ולעיתם הייתי הולך ללימודים\עבודה ללא שינה בכלל.בדרך כלל סופשבוע הוא זמן השינה שלי. אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שנרדמתי לפני 2 בלילה ב5 שנים האחרונת. לאחרונה אני סובל מדיכאון וחרדה. אני מנסה ליצור לעצמי סדר יום, עם שעות שינה נורמליות, כך שאוכל להתעורר בבוקר, לעשות ספורט, לאכול בריא ולנסות לצאת מהמצב הזה. אני כבר מעל חודשיים מנסה לסדר את שעות השינה שלי ופשוט לא מצליח. מרוב שהתרגלתי לזה שאני לא ישן בלילה, לא חשבתי על זה כבעייה רצינית או שונה. אני מתוסכל ולא מצליח לישון עד שעות מאוחרות מאוד (5-6 בבוקר) והדבר מונע ממני לתפקד בתקופה האחרונה. בדרך כלל זה לא מפריע לי להיות חסר שינה אך מאז שנכנסתי למצב הדיכאוני\חרדתי הזה אני לא מצליח לתפקד בלי שינה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מיואש - תגובה

ד''ר ירון חביב
    26/09/2012

שלום
    חוסר שינה או הפרעות בשינה בעיקר קושי בהרדמות ודיכאון הולכות יד ביד. למעשה הסיבה הנפוצה מכולם לאינסומניה היד דיכאון
    יש לטפל גם בגורם וגם בתוצאה.
    משמע יש לטפל לעיתים תרופתית ולעיתים בשיטות אחרות במצב הדיכאון ובמקביל בהמלצת הפסיכיאטר לשפר את איכות השינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו