מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדתקרן26/09/2012
שלום, אני בת 28 ובריאה בדר"כ.
אתמול ישנתי בצהריים מיד לאחר ארוחת צהריים די כבדה ואחרי כמה שעות ממש בעוד אני ישנה, הרגשתי פיזיולוגית פתאום שאני מפסיקה לנשום לכמה שניות עד דקה אולי (כאילו נשיפה של אויר וריקון הריאות ממנו עד חוסר נשימה) ואז הרגשתי את הגוף שלי רועד כמה שניות ופתאום חזרה לי הנשימה והתעוררתי בבהלה.
אני ממש מפחדת ולא יודעת מה קרה לי!! זה פעם ראשונה בהיסטוריה שקורה לי דבר כזה.
אני רוצה לציין שאני לאחרונה השמנתי וישנה באופן לא סדיר בכלל (לא מתוך בעיה אלא מתוך טמטום). האם יש הסבר למה שקרה לי? זה די מפחיד אותי ואני לא יודעת אם דבר כזה מצריך ללכת לרופא (כי אני לא הולכת על כל שטות...). אני רוצה לציין שחוץ מזה אני לא נוחרת או דברים כאלה ואין לי סימפטומים של דום נשימה שקראתי עליו באינטרנט.
אשמח לחוות דעת כלשהי.
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת - תגובה
ד''ר ירון חביב26/09/2012היי
גם אנשים בריאים לחלוטין חווים הפסקות נשימה בשינה, למעשה עד 5 הפסקות נשימה בממוצע לשעה הוא מצב נורמלי
לאחר ארוחה כבדה, לאחר שתיית אלכוהול ובכלל בשינה עמוקה מאוד התופעה מתגברת
אני מציע להיבדק בכל מקרה במעבדת שינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)