שינה לא רצופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא רצופה
    אורנה/
    13/10/2012

שלום רב,
    אני בת 54 והשינה שלי כאמור לא משהו בין 5 ל-6 שעות בלילה.
    בשבת או ביום חופשי מהעבודה אני נרדמת שוב עד שעה 10:00 בד"כ, באמצע ה-5-6 שעות אני מתעוררת לשירותים וחוזרת נרדמת שוב, יש לי דום נשימה בינונית אובחנתי כבר 3 פעמים ואני לא לוקחת כלום.
    שאלתי היא הירידה בזכרון שייך לזה שאני לא ישנה יותר מ-6 שעות? או שזה מהיקיצה באמצע? הכוונה שאין לי שינה רציפה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא רצופה

הוספת תגובה

• שינה לא רצופה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/10/2012

שלום רב,
    את סובלת ככל הנראה מאיכות שינה ירודה עקב שילוב של נדודי שינה והפרעת נשימה חסימתית בשינה בדרגת חומרה משמעותית. פגיעה כזו באיכות השינה אכן יכולה לגרום לקשיי תפקוד. אין בעייתך יכולה להיות מטופלת במעבדת שינה. את צריכה להגיע לברור וטיפול בהתאם.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא רציפה

אורנה/
    13/10/2012

תודה על התגובה,
    נאמר לי שאין מה לעשות אם אני לא ארד במשקל ואני לא מצליחה.
    איזה טיפול יש באפשרות הרופא לעשות?
    ביקשתי ניתוח שקדים והרופא א.א.ג אמרה שזה לא יעזור רק אם תרדי במשקל ואני כבר שנים נשארתי עם זה.
    מה אני יכולה לבקש מהרופא? איזה טיפול יש נגד דום נשימה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא רציפה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/10/2012

שלום רב,
    הבדיקה במעבדת שינה איננה אלא בדיקה תיאורית אשר בעצם איננה מוסיפה דבר מעשי מעבר למי שצופה בשנתך בבית. יש ברור מתאים שמטרתו למצוא מה הגורם האנטומי בכל פציינט אינדיווידואלי להפרעת הנשימה שלו. אם תגיעי לברור ניתן יהיה להציע לך תוכנית טיפולית המתאימה לך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו