מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינהחנה14/10/2012
מזה מספר חודשים מתקשה מאוד להרדם ומתעוררת כל שעה וחצי שעתיים. הלילה הפך לסיוט. יש לילות שאני ישנה שעה וחצי עד שעתיים ולא מצליחה להרדם שוב ויש לילות שאני ישנה כ-4 שעות אבל לא רצוף אלא בהפסקות,כאמור, מתעוררת כל שעה וחצי בערך ונרדמת שוב אחרי כשעה ויותר. אני בת 58 ורק בחצי שנה האחרונה הבעיה החמירה בעקבות הפסקת המחזור. אני לא רוצה להתמכר לכדורי שינה ולכן עדיין מנסה להתמודד בלעדיהם. האם יש כדור טבעי שלא מתמכרים אליו? רופא המשפחה המליץ על כדור בשם ambien cr 12.5mg ואמר שזה לא ממכר ואפשר להפסיק מתי שרוצים. אני קראתי שזה לא מדוייק. מה נכון? האם כדור זה אכן מומלץ ולא ממכר וכמה זמן כדאי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין16/10/2012שלום רב,
כדורי שינה אינם ממכרים. במידה ונדודי השינה הם משניים למתח נפשי הרי שכדאי לפתור את הבעיה היסודית. במידה וזה לא המצב הרי שכדורי שינה הם פתרון טוב ומדובר בכדור שלא אמור לפגוע בתפקודך בבקר עם הקימה.
מה זה כדור טבעי? הדברים הללו יכולים להיות מסוכנים.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)