נדנודי שינה כרונים כבר כמה שנים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדנודי שינה כרונים כבר כמה שנים....
    אוז
    15/10/2012

שלום אני בן 16 כיתה יא
    וכבר הרבה שנים אני לא ישן טוב
    זה התחיל להפריע בערך בכיתה ז
    וזה היה גם לפני נגיד במסביות שניה(כאלה שהרבה ילדים קטנים הולכים לבית של חבר וישנים שם) תמיד נירדמתי אחרון אבל את התקופה הזאת אני פחות זוכר

קיצר נדבר אל מה שמרפיע
    מאז כיתה ז אני פשוט לא מצליח להירדם
    לוקח לי משהו בין 2 - 5 שעות להירדם בלילה (יש תקופות שיותר לכיוון ה5 ויש תקופות שיותר לכיוון ה2) גם שאני נירדם אני כמעט כל לילה מתעורר לפחות פעמיים אומנם יותר קל לחזור לשינה אחרי התעוררת באמצע הלילה בימים של חופשים אני מתעורר הרבה פעמים סופית אחרי 6/7 שעות הערך שאני עדיין עייף...
    זה כבר נעשה ממש מציק לי זה מפריע לי בלימודים ובהכל כמעט
    יוצא שאני הולך לבית ספר בואפן קבוע רק אחרי 3שעות שינה, כככה שאתה יכול להבין שזה פוגע בלמידה.

אני גם בריא בגוף
    עושה ספרוט אוכל יחסית נכון מבחינת משקל אני בממוצע ליחס לגובה שלי
    ולעולם לא עברתי אירוע תרמתי ככה שזה לא ניראה לי הבעיה
    ניסיתי כבר הכל כמעט חוץ מכדורי שינה אמיתיים
    מה אתה חושב שכדי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נדנודי שינה כרונים כבר כמה שנים.... - תגובה

ד''ר ירון חביב
    19/10/2012

שלום
    הפיתרון אצלך (בהתחשב בגילך ובעובדה שאתה עדיין תלמיד) הוא לסגל הרגלי שינה נכונים, פעמים רבות זה מספיק.
    הכוונה היא יש להיכנס למיטה בשעה קבועה מידי לילה ולקום בשעה קבועה, כאשר החדר חשוך, המיטה נוחה ויש שקט מוחלט. הרגלי שינה נכונים שתסגל כבר עכשיו יעזרו גם בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שאני עושה בגדול...

אוז
    19/10/2012

כל יום אני הולך לישון בשעה קבועה (10 בלילה) שחושך מוחלט בחדר כי אם אור אנלא מסוגל בכלל לישון ושאין רעש בכלל חץ מהמזגן שמכוון ל24 מעלות ואני פשוט לא נירדם עד איזה 3 בלילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר עזרה

אוז
    23/10/2012

אפשר עזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שאני עושה בגדול... - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    26/10/2012

שלום רב,
    יתכן ואתה סובל משלב שינה דחוי, כלומר הפרעה בשעון הביולוגי ובתזמון שעות השינה שלך.
    ניתן להיעזר בנטילת "הורמון שינה" שהוא המלטונין. אינני רואה צורך אפילו בבדיקת שינה או בדיקה הקרויה אקטיגרף לצורך העניין.
    פנה לרופא המטפל בך ובמידה ויראה לנכון ירשום לך מלטונין או שיחליט להפנותך למומחה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו